Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Ένα παλιό εργοστάσιο μετατρέπεται σε ένα

εκπληκτικό σύμβολο

Φωτίζοντας το Toffee Factory στο Newcastle


Ανακαλύψτε πώς ένα κάποτε εγκαταλελειμμένο κτίριο ενισχύει την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό.
Toffee Factory - Έργο φωτισμού - Philips lighting

Το Toffee Factory έχει   εντυπωσιακό

φωτισμό και δείχνει εκπληκτικό τη νύχτα, και τι καλύτερο υπήρχε από το να μετατρέψουμε την καμινάδα μας σε ένα γιγάντιο ‘λαμπερό μπαστούνι’ που θα προξενήσει το ενδιαφέρον για το νυχτερινό πολιτιστικό γεγονός ’The Late Shows’ του Newcastle και του Gateshead."
Ένας άντρας που συνδέεται με το Toffee Factory χαμογελά
δύο άνθρωποι που κάθονται μπροστά από το Toffee Factory

Η πρόκληση του πελάτη

 

Εγκαταλελειμμένο τη δεκαετία του 1950, το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο καραμέλας προορίζονταν για κατεδάφιση μέχρι που το Δημοτικό Συμβούλιο του Newcastle αποφάσισε να το μετατρέψει σε έναν σύγχρονο χώρο γραφείων. πώς όμως θα μπορούσε αυτό το μουντό ερείπιο να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει νέες επιχειρήσεις στην περιοχή;

Μια γέφυρα φωτίζεται από την Philips Lighting

Ο κατάλληλος φωτισμός

 

"Με τη μουντή Βικτοριανή πρόσοψη από τούβλα, το εργοστάσιο Toffee χρειάζονταν επιτακτικά λίγο χρώμα, έτσι προσθέσαμε γραμμικούς προβολείς Philips ColorGraze και ColorReach γύρω από τις τέσσερις αψίδες του εργοστασίου και την διατηρητέα καμινάδα. Τα φωτιστικά αυτά χρησιμοποιούν σύστημα RGB που μπορεί να παράγει ουσιαστικά οποιοδήποτε χρώμα του φάσματος. Με το φως να λάμπει από τις ακμές των τοίχων, τώρα το κτίριο φωτίζεται με ζωντανά χρώματα που είναι ορατά από μίλια μακριά.

 

Τα φώτα ελέγχονται με το σύστημα Philips PowerControl, το οποίο είναι προγραμματισμένο να παρέχει δυναμικά εφέ αλλαγής χρωμάτων. Το σύστημα επιτρέπει να αλλάζουν τα χρώματα όσο συχνά απαιτείται και η φωτεινότητά τους ρυθμίζεται από μέγιστη έως μηδενική. Ευέλικτος έλεγχος σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του κτιρίου μπορούν εύκολα να αλλάξουν το φωτισμό για ειδικές περιστάσεις.


Το κυρίως κτίριο φωτίζεται με προβολείς στατικού λευκού φωτός eW Graze PowerCore, οι οποίοι φωτίζουν τους τοίχους από κάτω προς τα πάνω με εντυπωσιακό εφέ. Αυτά τα ζωντανά και ισχυρά φώτα κάνουν το Toffee Factory να ξεχωρίζει περήφανα στον ορίζοντα με μια λάμψη που..."

  • ColorGraze QLX Powercore
    ColorGraze QLX Powercore
    Το ColorGraze QLX Powercore είναι ένα υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό εξωτερικών χώρων μας που είναι σχεδιασμένο για να αναδεικνύει αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, από υφές επιφαν...

Σχετικά έργα