Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Δημιουργώντας πολυτέλεια

με φως

 

Galeries Lafayette,
Παρίσι   

 

Ανακαλύψτε πώς το φως δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας στη Galeries Lafayette, Παρίσι.

Ο φωτισμός καταστημάτων Philips δημιουργεί ατμόσφαιρα πολυτελείας στη Galeries Lafayette, Παρίσι

Ο τρούλος
του

καταστήματος είναι το επίκεντρο των κυμάτων που σχηματίζονται στην οροφή, μετατρέποντας τον ουρανό σε θάλασσα."
Μια κοντινότερη άποψη της οροφής
Λύσεις φωτισμού καταστημάτων Philips

Η πρόκληση του πελάτη

 

Η Galeries Lafeyette είναι ένας μύθος για το Παρίσι. Ξεκίνησε ως ένα μικρό εμπορικό κατάστημα το 1895 και εξελίχθηκε σε μια παγκοσμίου φήμης αλυσίδα καταστημάτων πολυτελείας. Όταν η ναυαρχίδα των καταστημάτων στο Παρίσι είχε ανάγκη βελτίωσης του φωτισμού του, επιστρατεύτηκε η Philips για να βοηθήσει.  

Μοναδικές λύσεις φωτισμού για καταστήματα μόδας από τη Philips

Ο κατάλληλος φωτισμός 

 

Η ανακαίνιση της Galeries Lafayette απαιτούσε φωτισμό σε περιοχή 2000m2 συνολικά. Για να προσθέσουμε μια αίσθηση πολυτέλειας στο κατάστημα, εγκαταστήσαμε φωτιστικά οροφής eW Cover Powercore, τα περισσότερα σε θερμό λευκό 3200K και ορισμένα σε ψυχρό λευκό 6500K.

 

Τα φωτιστικά αυτά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γαλήνης και αρμονίας εντός του καταστήματος. Στον τρούλο της οροφής, το φως δημιουργεί εφέ κυμάτων που διατρέχουν όλη την οροφή. Οι σκιές δημιουργούν ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός και σκιάς, το οποίο συμβάλλει στη μεγαλοπρέπεια και την πολυτέλεια του καταστήματος.

 

Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας των φωτιστικών LED προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα φωτισμού. Καταφέραμε να συνδέσουμε το σύστημα απευθείας στην υφιστάμενη υποδομή των 230V διευκολύνοντας έτσι την εγκατάσταση.

  • eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore
    Το eW Cove QLX Powercore αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά όσον αφορά στον υψηλής ποιότητας γραμμικό κρυφό φωτισμό LED. Αυτό το κομψό, διακριτικό φωτιστικό προσφέρει υψηλή απόδοση λ...

Σχετικά έργα