Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Δημιουργώντας κύματα
σε ένα κρουαζιερόπλοιο

Oasis of the Seas, Turku, Φινλανδία

 

Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός κρουαζιερόπλοιων LED μαγεύει τους πελάτες στο Oasis of the Seas.

Το περιβάλλον της κρουαζιέρας στο Oasis of the Seas έχει ανέβει σε ανώτερο επίπεδο με την Philips Lighting

Είμαστε ευγνώμονες
στην Philips

για ότι έχουν κάνει για να φαίνεται το πλοίο μας τόσο υπέροχο!”

- Svein Medhaug, επιβλέπων ηλεκτρολόγος, Royal Caribbean International
Φωτισμένη κολώνα στο Oasis of the Seas από την Philips Lighting
Ο χώρος υποδοχής στο νοσοκομείο παίδων Phoenix φωτισμένο από την Philips Lighting

Η πρόκληση του πελάτη

 

Το Oasis of the Seas είναι ένα κρουαζιερόπλοιο που διαφέρει. Είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας στη θάλασσα και οι επτά θεματικές του γειτονιές προσφέρουν στους πελάτες του μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Για να αυξήσει τον ενθουσιασμό, επιστρατεύτηκε η Philips για να προσφέρει ζωντάνια με τον φωτισμό.

Ο κατάλληλος φωτισμός

 

Το 225. 282 τόνων Oasis of the Seas χρειάζεται πολύ φωτισμό. Το πλοίο έχει 16 καταστρώματα επιβατών, 2706 καμπίνες και επτά θεματικούς γειτονιές. Σε αυτές περιλαμβάνονται ένα πάρκο στη θάλασσα, ο χώρος διασκέδασης και αθλημάτων και η ζώνη νεολαίας. Η διοίκηση του πλοίου κάλεσε την Philips να βελτιώσει την ατμόσφαιρα και να μειώσει το κόστος με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό.

 

Το LED ήταν έτοιμο για τα κύματα. Ξεκινήσαμε με την εγκατάσταση φωτιστικών Color Kinetics LED στις θεματικές γειτονιές, τα οποία κατακλύζουν τους χώρους με ζωντανά χρώματα που συμπληρώνουν την αρχιτεκτονική. Σε διάφορους χώρους του πλοίου τοποθετήθηκαν σποτ MASTER LED για να αναδείξουν την αρχιτεκτονική και άλλα σημαντικά σχεδιαστικά στοιχεία. Προστέθηκαν φωτιστικά MASTER LED bulb Glow που προσφέρουν γενικό φωτισμό με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης. Αντίθετα με τους λαμπτήρες πυράκτωσης, οι οποίοι ορισμένες φορές τραβάνε οι ίδιοι την προσοχή, οι MASTER LED κατευθύνουν την προσοχή στον πολυτελή διάκοσμο του πλοίου.

 

Οι νέοι λαμπτήρες MASTER LED βοηθούν επίσης το πλοίο να εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια, χάρη στην ενεργειακή τους απόδοση. Επιπλέον, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αντικαθίστανται εύκολα, συνεπώς το πλοίο θα ξοδεύει λιγότερο χρόνο και χρήματα για την αντικατάσταση λαμπτήρων.

 

“Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την Philips για την εξέλιξη προϊόντων κατάλληλων για χρήση στο περιβάλλον του πλοίου.”

- Svein Medhaug, επιβλέπων ηλεκτρολόγος, Royal Caribbean International

  • MASTER LEDspot χαμηλής τάσης
    MASTER LEDspot χαμηλής τάσης
    Τα σποτ MASTER LEDspot LV αποδίδουν θερμό λευκό φως ανάδειξης που θυμίζει φως λαμπτήρων αλογόνων ή πυράκτωσης και αποτελούν την ιδανική λύση για εφαρμογές γενικού φωτισμού με σποτ....
  • MASTER LEDbulb
    MASTER LEDbulb
    Οι λαμπτήρες MASTER LEDbulb αποδίδουν ρυθμιζόμενης έντασης φως δημιουργώντας φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα. Με τη μοναδική τους σχεδίαση αποδίδουν ομοιόμορφο θερμό λευκό φως και απ...

Ζωντανεύοντας το
πλοίο

Η Ομάδα

Royal Caribbean Cruises Ltd.

Richard Dixon, Project International (UK)

Σχεδίαση

Σχετικά έργα