Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Κτίριο πέρα από τα συνηθισμένα:

φωτισμός που προκαλεί δέος

 

Farglory, Ταϊβάν  

 

Ανακαλύψτε πώς ο διακοσμητικός φωτισμός δημιουργεί μια οπτική πανδαισία στο Farglory

Πολυέλαιοι στο Harrods, Η.Β. με λαμπτήρες LED Philips σε σχήμα κεριού

Ένα επιχειρηματικό κέντρο
στην Ταϊπέι

Ταϊβάν χρησιμοποιεί τον Κινέζικο συμβολισμό του δράκου για να δημιουργήσει ένα κτίριο που είναι ξεχωριστό τόσο στο εσωτερικό του όσο και στο εξωτερικό του."
Διάδρομος στο Farglory, Ταϊβάν όμορφα φωτισμένος με διακοσμητικό φωτισμό Philips
Έγχρωμα φώτα LED στους ημιδιαφανείς τοίχους περιμετρικά της τραπεζαρίας στο Farglory, Ταϊβάν

Η πρόκληση του πελάτη

 

Η Farglory είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που ξεχωρίζει, κατασκευάζοντας πρωτοποριακά σπίτια με προστιθέμενη αξία ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες στην αγορά. Το επιχειρηματικό κέντρο της εταιρείας ήταν κάτι ξεχωριστό: μια ευθύγραμμη κατασκευή σε σχήμα δράκου. Ένα κτίριο πέρα από τα συνηθισμένα όπως αυτό είχε ανάγκη από φωτισμό πέρα από τα συνηθισμένα.

Ημιδιαφανείς τοίχοι στο Farglory, Ταϊβάν φωτισμένοι με φώτα εναλλαγής χρωμάτων LED της Philips

Ο κατάλληλος φωτισμός

 

Η αρχιτεκτονική βασίζεται στο σχήμα μιας 'καμπύλης δράκου' που αναπαριστά σε χρώμα και μορφή την ουρά του ερπετού με κεκλιμένες πλευρές που περικυκλώνουν το κτίριο. Μεγάλο τμήμα του κτιρίου περιβάλλεται από ημιδιαφανείς τοίχους, γεγονός που μας έδωσε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε συναρπαστικό διακοσμητικό φωτισμό.

 

Η κεντρική καμπύλη του ‘δράκου’, ένας κεκλιμένος διάδρομος, ο οποίος τυλίγει το εξωτερικό του κτιρίου, έχει διάφανα κρύσταλλα μπροστά και ημιδιαφανείς τοίχους πίσω. Η περιοχή αυτή φωτίζεται με φωτιστικά Philips Color Kinetics iColor Cove QLX και ColorBlast Powercore, τα οποία παράγουν ποικίλα μοτίβα έγχρωμου φωτός που εμπνέει τους θεατές τόσο εκτός όσο και εντός του κτιρίου.

 

Ένα παρόμοιο εφέ χρησιμοποιείται στην κεντρική είσοδο, προσελκύοντας τους θεατές προς το κεντρικό αίθριο, όπου έχει κατασκευαστεί μια 'καλιτεχνική οροφή'. Τα σπειροειδή σχήματα της οροφής φωτίζονται εκπληκτικά με συμπαγή φωτιστικά iColor Cove QLX, τα οποία κατασκευάστηκαν ειδικά για την περίπτωση, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στον περιορισμένο χώρο. Η δημιουργική αυτή χρήση των LED εναλλαγής χρωμάτων επεκτείνεται στο εκθεσιακό σπίτι, όπου οι επισκέπτες ενθουσιάζονται με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τον πολυτελή φωτισμό.

 

Χάρη στο εντυπωσιακό και ενθαρρυντικό φωτισμό, το κτίριο της Farglory επιδεικνύει στους επισκέπτες το ίδιο επίπεδο υψηλής ποιότητας που υπάρχει σε όλες τις κατασκευές της.

  • iColor Cove QLX
    iColor Cove QLX
    Το iColor Cove QLX είναι ένα μικρό γραμμικό φωτιστικό LED που προσφέρει ζωηρά χρώματα και δυναμικά εφέ σε γωνίες, σημεία που θέλετε να τονίσετε και άλλους εσωτερικούς χώρους. Το φω...
  • ColorBlast Powercore BCP472
    ColorBlast Powercore BCP472
    Τα υψηλής απόδοσης φωτιστικά LED ColorBlast Powercore συνδυάζουν το φωτισμό ανάδειξης αναγλύφου με πλούσια, κορεσμένα χρώματα και τα εφέ εναλλαγής χρωμάτων με απλή εγκατάσταση. Το ...

Σχετικά έργα