Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Πόλη Szczecin

συνδέει τη ζωή με το φως

Διασυνδεδεμένος φωτισμός

για την Szczecin

 

Η Szczecin είναι η πρώτη πόλη στην Πολωνία που διαχειρίζεται τον δημόσιο φωτισμό μέσω του διασυνδεδεμένου συστήματος φωτισμού Philips IntelligentCity.

Η πόλη Szczecin συνδέει τη ζωή με το φως

Το πλήρως
διασυνδεδεμένο

σύστημα φωτισμού προσφέρει εντυπωσιακή εξοικονόμηση κόστους έως 70%. Είναι μια απίστευτη συνεισφορά στην προσέγγιση της Szczecin ως έξυπνη πόλη."

 

- Piotr Krzystek, Πρόεδρος της Πόλης Szczecin

Η πόλη Szczecin συνδέει τη ζωή με το φως
Η πόλη Szczecin συνδέει τη ζωή με το φως

Η πρόκληση του πελάτη

 

Στα πλαίσια των προσπαθειών τους να βελτιώσουν την ελκυστικότητα και την ανταγωνιστικότητα της, οι δημοτικές αρχές της πόλης συγκέντρωσαν χρήματα με το πρόγραμμα προτεραιότητας “Green Investment Scheme” (GIS) - SOWA “Ενεργειακά αποδοτικός οδικός φωτισμός” με στόχο την αντικατάσταση του υφιστάμενου οδικού φωτισμού με ένα σύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό σύστημα.

Η πόλη Szczecin συνδέει τη ζωή με το φως

Ο κατάλληλος φωτισμός 

 

Συνολικά τοποθετήθηκαν 4.985 φωτιστικά Luma, εκ των οποίων τα 1.888 ελέγχονται με το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης CityTouch LightWave. Μέσω την επικοινωνίας και του ελέγχου σε κάθε ξεχωριστό σημείο φωτισμού στο δίκτυο, το προηγουμένως στατικό σύστημα φωτισμού μεταμορφώθηκε σε ένα έξυπνο σύστημα που ελέγχεται από τον υπολογιστή του διαχειριστή.

Πλεονεκτήματα

Η πόλη Szczecin συνδέει τη ζωή με το φως
city touch

CityTouch

Το CityTouch είναι μια πλατφόρμα λογισμικού για φωτισμό εξωτερικών χώρων. Επιτρέπει στους χειριστές να επιτηρούν και να διαχειρίζονται συστήματα φωτισμού δημόσιων εξωτερικών χώρων. Μπορούν επίσης να αποθηκεύουν, να προβάλλουν και να αναλύουν ιστορικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση των φωτιστικών.

Προβολή του συστήματος

Σχετικά έργα