Ηγέτης στο

φωτισμό

 

 

Ακαδημία Φωτισμού για εσάς
 

 

Η Ακαδημία Φωτισμού προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εκπαιδεύσεων σε ανθρώπους που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο φωτισμό. Με μοναδική ιστορία στο φωτισμό, η Philips έχει την κατάλληλη εμπειρία συνδυάζοντας τις τελευταίες καινοτομίες φωτισμού με τις πραγματικές λύσεις που απαιτούν οι επαγγελματίες .

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το φωτισμό;

 

Ρίξτε μια ματιά στην παγκόσμια σελίδα μας, που διαθέτει πάνω από 150 διαφορετικές ενότητες εκμάθησης, οι οποίες περιλαμβάνουν από webinar, βίντεο, μαθήματα και δημοσιεύσεις μέχρι και εκδηλώσεις. Διευρύνετε τις γνώσεις σας γύρω από το φωτισμό, όποτε το χρειάζεστε και παρακολουθήστε ένα από τα μαθήματά μας για να λάβετε την πιστοποίηση. Κάντε αναζήτηση στο Πρόγραμμα περιήγησης της Ακαδημίας Φωτισμού και αναζητήστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, για παράδειγμα φωτισμός LED, Συνδεδεμένος φωτισμός, Φωτισμός και ευζωΐα ή Θεωρία του φωτισμού.

 

*Σημείωση: Επισημαίνεται ότι θα αποχωρήσετε από αυτήν τη σελίδα και θα ανοίξετε την αγγλική σειρά μας, αν κάνετε κλικ σε ένα από τα παρακάτω κουμπιά.

Μιλάμε για

Webinar φωτισμού

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

 

Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις