Το φως πέρα από το

φωτισμό

Σχετικά με το Φωτισμό Philips

Για περισσότερα από 120 χρόνια, ο Φωτισμός Philips βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Χρησιμοποιούμε τη δύναμη που έχει ο φωτισμός να μεταμορφώνει τους χώρους για να προσφέρουμε άνεση στους ανθρώπους και να τους κάνουμε πιο παραγωγικούς. Προσφέρουμε φωτισμό υψηλής ποιότητας σε δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους και στο σπίτι. Χρησιμοποιούμε το φως για να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο ασφαλείς και πιο ευτυχισμένοι. Φως που διασκεδάζει, εμπνέει και πληροφορεί, κάνει τις πόλεις πιο ευχάριστες και καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων. 

Η νέα ψηφιακή επανάσταση

Η Philips πηγαίνει το φωτισμό ένα βήμα πιο πέρα από τον απλό φωτισμό, με συνδεδεμένες καινοτομίες φωτισμού για το σπίτι, εμπορικές εφαρμογές, γραφεία, πόλεις και πολλά ακόμα.

 

Η Philips είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού LED, υψηλής ποιότητας. Τώρα εισάγουμε το φωτισμό σε έναν πλήρως ψηφιακό κόσμο, ο οποίος συνδέει ανθρώπους, μέρη και συσκευές. Οραματιζόμαστε μια μέρα, στο άμεσο μέλλον, όπου όλες μας οι λάμπες, τα φωτιστικά και οι συσκευές των συστημάτων θα είναι ψηφιακά και έτοιμα να συνδεθούν σε δίκτυο. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό κατοχυρωμένων τεχνολογιών και ανοιχτών προτύπων, οι καινοτομίες φωτισμού που διαθέτουμε συνδέονται απρόσκοπτα, προς όφελος των πελατών μας και του περιβάλλοντος.

Δίνοντας δύναμη στους πελάτες μας

Επιτύχετε νέα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας, μέσω έξυπνων συστημάτων ελέγχου του φωτισμού. Τα συνδεδεμένα συστήματα φωτισμού που προσφέρουμε χρησιμοποιούν τη γνώση του φωτιζόμενου χώρου για να αποδώσουν το κατάλληλο επίπεδο φωτισμού στον κατάλληλο χώρο, την κατάλληλη στιγμή.

 

Δημιουργήστε νέες, υπέροχες εμπειρίες φωτισμού, από τη μεταμόρφωση ενός σημαντικού ορόσημου με δυναμικό, πλήρως έγχρωμο φως, έως τη δυνατότητα να αναβοσβήνουν τα φώτα στο σπίτι σας με τα χρώματα της ομάδας σας όταν βάζει γκολ και την προσωπική προσαρμογή του φωτισμού πάνω από το γραφείο κάποιου εργαζόμενου με τη χρήση smartphone.

 

Επιτύχετε καταπληκτικά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αυξήστε τις πωλήσεις και ενισχύστε την αφοσίωση των πελατών σε ένα σούπερ-μάρκετ με φωτιστικά που μεταδίδουν τις εκπτώσεις ανάλογα με τη θέση και άλλες υπηρεσίες σε όσους ψωνίζουν, με τη χρήση εφαρμογής για smartphone. Ή βελτιστοποιήστε τη χρήση της ενέργειας και τα χρονοδιαγράμματα καθαρισμού σε ένα κτήριο γραφείων με συνδεδεμένα φωτιστικά και αισθητήρες που συλλέγουν πληροφορίες αναφορικά με τη χρήση των χώρων με την πάροδο του χρόνου.

Για ποιο λόγο να επιλέξετε τη Philips;
Καταλαβαίνουμε το φως όπως καμία άλλη εταιρεία.

Προσφέρουμε πραγματικά λειτουργικό φωτισμό, συνδυάζοντας τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των ανθρώπων με την εξειδίκευσή μας στην τεχνολογία φωτισμού, την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις βιολογικές επιπτώσεις του φωτός. Πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να ζουν και να αλληλεπιδρούν με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό, κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

 

Είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο που προσφέρουν λύσεις σε όλο το εύρος της αλυσίδας εξαρτημάτων του φωτισμού – συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, των συστημάτων ελέγχου, των φωτιστικών, των πηγών φωτισμού και των υπομονάδων. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο φωτισμό, o Φωτισμός Philips έχει τη σωστή τοποθέτηση για την αξιοποίηση των προοπτικών ανάπτυξης:

  • Κορυφαία διεθνώς θέση αναφορικά με τους καταναλωτές και την αγορά
  • Κορυφαίες δυνατότητες καινοτομίας και σχεδιασμού
  • Εκτεταμένη εξειδίκευση στις εφαρμογές και την ενσωμάτωση συστημάτων
  • Απαράμιλλη ισχύς κατανομής και επωνυμία

Η καινοτομία και εσείς

Η Philips επιδιώκει την ανοιχτή καινοτομία. Αναζητούμε ενεργά τις εξελίξεις στην τεχνολογία, διερευνούμε και συνδεόμαστε με τις προοπτικές, τις συνεργασίες και τα οικοσυστήματα μάρκετινγκ &ανάλυσης και προωθούμε τα πρότυπα και τους κανονισμούς.

 

Σημαντικά για τη φιλοσοφία της Philips είναι η προσέγγιση της καινοτομίας με κέντρο τους πελάτες. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας από την αρχή, βασίζοντας τις καινοτομίες μας στις απαιτήσεις και τις υποδείξεις των πελατών. Έχουμε σε βάθος γνώση της συμπεριφοράς και των εφαρμογών φωτισμού, καθώς και βαθιά κατανόηση του τρόπου βελτιστοποίησης του φωτισμού για τους πελάτες μας, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

Η επωνυμία μας ξεκινά με εσάς. Κάθε σύστημα, προϊόν και υπηρεσία που προσφέρει η Philips έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει θετική επίδραση στις ζωές των ανθρώπων και να προσθέτει αειφόρα αξία στην επιχείρησή σας. Προσφέρουμε καινοτομία που έχει σημασία για εσάς.