Light System Manager

 • Light System Manager

  • Διευκολύνει τη διαχείριση, δημιουργία και τον έλεγχο φωτεινών εφέ επίδειξης που εκτείνονται σε πολλαπλά 'σύμπαντα' DMX
  • Μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού/υλικού σχεδιασμένη για πολύπλοκες εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας
  • Δυνατότητα κλιμάκωσης έως δεκάδες χιλιάδες ανεξάρτητα ελεγχόμενων κόμβων LED

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

Το Light System Manager (Διαχειριστής συστήματος φωτισμού) είναι μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού/υλικού σχεδιασμένη για πολύπλοκες εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας. Το Light System Manager διευκολύνει τη διαχείριση, δημιουργία και τον έλεγχο φωτεινών εφέ επίδειξης, που εκτείνονται σε πολλαπλά 'σύμπαντα' DMX και μπορούν να φτάνουν έως και δεκάδες χιλιάδες ανεξάρτητα ελεγχόμενων κόμβων LED.

Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένο αστρονομικό ρολόι
Πρόσβαση μέσω διασύνδεσης Διαδικτύου - Ρυθμίστε την ενεργοποίηση συμβάντων, δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα επιδείξεων και επιλέξτε εύκολα στατικά σκηνικά χρωμάτων κατάδειξης και κλικ χρησιμοποιώντας μια διασύνδεση Διαδικτύου. Αυτή η διασύνδεση Διαδικτύου υποστηρίζει πολλαπλούς διαδικτυακούς χρήστες με καταγραφή δραστηριότητας για κάθε λογαριασμό χρήστη.
Σύστημα ελέγχου Ethernet πολλαπλών ζωνών για περιβάλλοντα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας − Το υλικό Light System Engine επεξεργάζεται ταυτόχρονα δεδομένα απόδοσης φωτισμού για έως 15.000 κόμβους LED με δυνατότητα μεμονωμένου ελέγχου, ανάλογα με τη διαμόρφωση.
Ενσωμάτωση του ActiveSite − Το ActiveSite είναι το πρώτο στην ιστορία φιλοξενούμενο σε cloud διασυνδεδεμένο σύστημα φωτισμού για αρχιτεκτονικές εγκαταστάσεις φωτισμού LED. Το ActiveSite σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε, να διαχειρίζεστε και να συντηρείτε απομακρυσμένα μια τοποθεσία εγκατάστασης από οπουδήποτε.
Δύο διαμορφώσιμες θύρες δικτύου – Το LSM περιέχει δύο θύρες δικτύου που υποστηρίζουν ενσωμάτωση σε υφιστάμενα περιβάλλοντα δικτύου, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί συνδεσιμότητα σε ένα ξεχωριστό ειδικό δίκτυο φωτισμού.

Εφαρμογές

Περιβάλλοντα φωτισμού αρχιτεκτονικής, ψυχαγωγίας και καταστημάτων
Αρχεία προς λήψη
Leaflets
Visuals
  • Manage your projects with MyProjects
   Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Δημιουργώντας νέες αξίες  μαζί


Βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη
 

Επιλέξτε την επιθυμητή χώρα από την ακόλουθη λίστα
για να βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη.

 

Εύρεση διανομέα ή συνεργάτη

Προβολή παγκόσμιου χάρτη