Ανθεκτικό σχέδιο, μικρό μέγεθος

HF-MatchboxBLUE

HF-MatchboxBLUE

  • Ανθεκτικό σχέδιο, μικρό μέγεθος

    • Η αυτόματη επανεκκίνηση (μετά από πτώση τάσης ή αλλαγή λαμπτήρα) εξασφαλίζει την εύκολη λειτουργία και την αντικατάσταση του λαμπτήρα χωρίς προβλήματα.
    • Κατάλληλο για χρήση σε φωτιστικά κατηγορίας Ι και ΙΙ

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

Το HF-Matchbox Blue είναι ένα οικονομικό, αξιόπιστο, μικρό, ελαφρύ μπάλαστ υψηλής συχνότητας για χρήση με τάσεις συστήματος κάτω από 25 W σε συνδυασμό με λαμπτήρες TL mini, TL-D, TL5 και TL5c, PL-T/C και PL-L/S.Η σειρά HF-M Blue έχει ανθεκτικό σχέδιο, συμβαδίζει με όλα τα σχετικά διεθνή πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης και έχει δείκτη ενεργειακής απόδοσης (CELMA EEI ) A2.

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για λειτουργία έκτακτης ανάγκης DC από 190 έως 254 V
Προγραμματισμένη, προθερμασμένη εκκίνηση χωρίς αναλαμπές (<0,8 s), πάνω από 8.000 ανάμματα/σβησίματα σε έναν λαμπτήρα (ανάλογα με το συνδυασμό λαμπτήρα/μπάλαστ)
Η αυτόματη επανεκκίνηση (μετά από πτώση τάσης ή αλλαγή λαμπτήρα) εξασφαλίζει την εύκολη λειτουργία και την αντικατάσταση του λαμπτήρα χωρίς προβλήματα.

Εφαρμογές

Χρησιμοποιείται με συστήματα ελέγχου ανίχνευσης κίνησης, όπως το Philips OccuPlus, σε εφαρμογές όπου οι λαμπτήρες καίνε για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο κύκλος ενεργοποίησης/απενεργοποίησης είναι σπάνιος (π.χ. το πολύ τρεις φορές την ημέρα)
Προορίζεται κυρίως για εφαρμογές εσωτερικών χώρων όπως σποτ, πλαίσια φωτισμού και φωτιστικά έκτακτης ανάγκης και ασφάλειας, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα, κτήρια γραφείων, ξενοδοχεία, ιδιωτικές κατοικίες και κτήρια κατοικιών
Οικιακές εφαρμογές, όπως εξωτερικός φωτισμός κήπων, χώροι στάθμευσης και κλιμακοστάσια
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Δημιουργώντας νέες αξίες  μαζί


Βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη
 

Επιλέξτε την επιθυμητή χώρα από την ακόλουθη λίστα
για να βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη.

 

Εύρεση διανομέα ή συνεργάτη

Προβολή παγκόσμιου χάρτη