Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Προβολή όλων των προϊόντων 7

HF-PERFORMER Intelligent για λαμτπήρες TL5 HE/HO

Για ευελιξία στο σχεδιασμό φωτιστικών και στην διαχείριση του αποθέματος

PHILIPS
HF-PERFORMER Intelligent για λαμτπήρες TL5 HE/HO
Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
Περισσότερα φίλτρα
Show less filters
 • Product
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

   HF-Performer Intelligent για λαμπτήρες Master και ECO TL5 HE/HO, TL-D και PL-LΤο HF-Performer Intelligent διαθέτει αυτόματη αναγνώριση του συνδεδεμένου λαμπτήρα και μπορεί ανεξάρτητα να ρυθμίσει με ακρίβεια τις παραμέτρους λειτουργίας του στον αντίστοιχο λαμπτήρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ειδικά για τους λαμπτήρες T5, αφού σημαίνει ότι μπορούν οι λαμπτήρες TL5 HE και HO του ιδίου μήκους να εναλλάσσονται.Με μια επιλογή από επτά μπάλαστ, ο πελάτης μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικά κάθε πιθανό συνδυασμό των λαμπτήρων Master TL5 και Eco, TL-D και PL-L.Το μπάλαστ έχει σχεδιαστεί κυρίως για εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους. Για υπαίθριες εφαρμογές, το φωτιστικό πρέπει να είναι τουλάχιστον Κατηγορίας Ι και πρέπει να είναι επαρκώς προστατευμένο από το νερό και τη σκόνη. Η εγκατάσταση πρέπει επίσης να διαθέτει προστασία από υπερτάσεις που προκαλούνται από κεραυνούς ή οποιαδήποτε άλλη απαραίτητη προστασία του ηλεκτρικού κυκλώματος επιβάλλεται σε τέτοιες τυπικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές.

   Benefits

   Το HF-Pi προσφέρει την ευελιξία μιας απλοποιημένης σειράς προϊόντων. Οι λαμπτήρες TL5 HO/HE μπορούν να ανταλλάσσονται, μειώνοντας το κόστος της υλικοτεχνικής υποδομής σε όλη την αλυσίδα αξίας.
   Κατάλληλο για φωτιστικά με προστασία κατηγορίας Ι και, μετά από δοκιμές, κατηγορίας ΙΙ
   Το φις γενικής χρήσης Wago 251 προσφέρει την ευελιξία για εργασίες οριζόντιας τοποθέτησης καλωδίων χειροκίνητα ή κουμπωτά μέσω ρομπότ ή κατακόρυφης τοποθέτησης καλωδίων ALF μέσω ρομπότ.
   Αρχεία προς λήψη
   Leaflets
   Εικόνες
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

   Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
   Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει