Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
Περισσότερα φίλτρα
Show less filters
 • Product
 • Ισχύς (W)
 • Φωτεινή ροή (lm)
 • θερμοκρασίας χρώματος (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

   Τα φωτιστικά LED υψηλής απόδοσης eW Blast Powercore gen4 παρέχουν φωτισμό λευκού φωτός και υψηλής έντασης με απλή εγκατάσταση. Ο τύπος eW Blast Powercore gen4 προσφέρει μια γκάμα εξαρτημάτων που επιτρέπουν τη διαμόρφωση γωνιών δέσμης με δυνατότητα προσαρμογής για φωτισμό διάχυσης, προβολέα, απλίκας και ανάδειξης, ενώ παράλληλα, προσφέρει την αποδοτικότητα και την οικονομία της τεχνολογίας Powercore, σε ένα ανθεκτικό περίβλημα από χυτό αλουμίνιο.

   Benefits

   Υψηλότερη φωτεινή ροή για σταθερό λευκό φωτιστικό
   Ρύθμιση έντασης φωτισμού ακριβείας έως και 1%
   Πλήρες σετ εξαρτημάτων για εύκολη διαμόρφωση εφαρμογών

   Χαρακτηριστικά

   Επεκτείνει τις δυνατότητες προσαρμογής με ένα μεγάλο εύρος νέων επιλογών εξαρτημάτων. Εκτός από τον αρχικό φακό 6°, πέντε διαφορετικοί φακοί διάχυσης μπορούν να προσαρμόσουν το φωτιστικό ώστε να παρέχει γωνίες (ασύμμετρης) δέσμης 20°, 40°, 60°, 80° και 10° x 40°. Το FTA παρέχει δείκτη ομοιομορφίας μικρότερο από 4:1 σε τοίχο 6 m (20 ft) με απόσταση 1 m (3 ft).
   Τρεις επιλογές χρώματος περιβλήματος (μαύρο, γκρι και λευκό) – καθώς και η επιλογή προσθήκης ή συνδυασμού μιας περσίδας, ενός μεταλλικού προστατευτικού, καθώς και πλήρους προστεγάσματος θάμβωσης και μισού προστεγάσματος θάμβωσης – δημιουργούν νέες αισθητικές δυνατότητες για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες.
   Βελτιώνει την ανθεκτικότητα με νέο επίπεδο φακό που αποτρέπει τη συγκέντρωση νερού στο φωτιστικό, διατηρώντας τα LED προστατευμένα και ασφαλή για όλη τη διάρκεια ζωής ενός φωτιστικού.
   Ενσωματώνει την κατοχυρωμένη τεχνολογία Powercore, η οποία ελέγχει την έξοδο ισχύος στα φωτιστικά απευθείας από την τάση γραμμής – γρήγορα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια. Το σύστημα ενεργοποίησης δεδομένων Color Kinetics Data Enabler Pro ενοποιεί την τάση γραμμής με τα δεδομένα ελέγχου και τα παρέχει στα φωτιστικά μέσω ενός τυπικού καλωδίου, απλοποιώντας σημαντικά την εγκατάσταση και μειώνοντας το συνολικό κόστος του συστήματος.
   Το σύστημα ενεργοποίησης δεδομένων Color Kinetics Data Enabler Pro ενοποιεί την τάση γραμμής με τα δεδομένα ελέγχου και τα παρέχει στα φωτιστικά μέσω ενός τυπικού καλωδίου, απλοποιώντας σημαντικά την εγκατάσταση και μειώνοντας το συνολικό κόστος του συστήματος.
   Ρύθμιση έντασης ακριβείας—Ομαλή ρύθμιση έντασης με ακρίβεια έως και 1%, με το προαιρετικό σύστημα ενεργοποίησης δεδομένων Data Enabler Pro και ψηφιακή διασύνδεση ελέγχου.

   Εφαρμογές

   Προσόψεις κτιρίων
   Μνημεία και γλυπτά
   Πάρκα και κήποι
   Γέφυρες και κατασκευές
   Αρχεία προς λήψη
   Leaflets
   Εικόνες
   More Information
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

   Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
   Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει