Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Προβολή του προϊόντος

eColor Reach Powercore gen2

eColor Reach Powercore – Κορυφαίος προβολέας LED στενής δέσμης με συμπαγές έγχρωμο φως για χρήση σε εξωτερικούς χώρους

eColor Reach Powercore gen2
Color Kinetics
Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
Περισσότερα φίλτρα
Show less filters
 • Product
 • Ισχύς (W)
 • Φωτεινή ροή (lm)
 • θερμοκρασίας χρώματος (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

   Τα φωτιστικά LED υψηλής απόδοσης eColor Reach Powercore gen2 είναι κορυφαίοι προβολείς στενής δέσμης με υψηλής ποιότητας συμπαγές, δυναμικό έγχρωμο φως που προορίζονται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικοί για τον φωτισμό ψηλών κτηρίων, γεφυρών και εμβληματικών δομών. Μια πλήρης σειρά από εξαρτήματα επιτρέπει τη διαμόρφωση γωνιών δέσμης με δυνατότητα προσαρμογής για φωτισμό διάχυσης, προβολέα, απλίκας και ανάδειξης, ενώ παράλληλα, προσφέρει την αποδοτικότητα και την οικονομία της τεχνολογίας Powercore, σε ένα ανθεκτικό περίβλημα από χυτό αλουμίνιο.

   Benefits

   Παράγει χιλιάδες lumen και εκπέμπει φως σε αποστάσεις εκατοντάδων μέτρων, παρέχοντας πραγματικό φωτισμό LED σε κατασκευές μεγάλης κλίμακας και αντικείμενα με ένα συμπαγές, πλήρως στεγανό περίβλημα
   Η τεχνολογία Powercore, ελέγχει την ισχύ στο φωτιστικό γρήγορα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια, απευθείας από την τάση δικτύου
   Οι εναλλάξιμοι φακοί διάχυσης 8, 13, 23, 43, 63° και ο ασύμμετρος φακός 5 x 17° υποστηρίζουν ένα πλήθος φωτομετρικών κατανομών και εφαρμογών

   Χαρακτηριστικά

   Ενσωματώνει την τεχνολογία Powercore − Η τεχνολογία Powercore εξασφαλίζει ταχύ, αποτελεσματικό και ακριβή έλεγχο της απόδοσης ισχύος στα φωτιστικά, απευθείας από την τάση γραμμής, οπότε δεν υπάρχει η ανάγκη για εξωτερική τροφοδοσία. Η φιλική προς τους τεχνικούς εγκατάστασης διαδικασία απλοποιεί εξαιρετικά την εγκατάσταση και μειώνει το συνολικό κόστος του συστήματος.
   Πολυχρηστικά οπτικά συστήματα − οι εναλλάξιμοι φακοί διάχυσης 8, 13, 23, 43, 63º και ένας συμμετρικός φακός 5 x 17º υποστηρίζουν ένα πλήθος φωτομετρικών κατανομών και εφαρμογών, συμπεριλαμβανόμενου του φωτισμού σποτ, του φωτισμού ανάδειξης τοίχων και του ασύμμετρου φωτισμού με εφέ απλίκας. Περιλαμβάνεται στεφάνη και παρέμβυσμα για εύκολη εγκατάσταση από τους χρήστες.
   Πλούσιο, οικονομικό έγχρωμο φως − τα LED υψηλής απόδοσης προσφέρουν πλούσιο, κορεσμένο χρώμα με σημαντικά μειωμένο κόστος εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές φωτεινές πηγές.
   Απλή τοποθέτηση φωτιστικού − η στιβαρή βάση στερέωσης λεπτού προφίλ επιτρέπει ευέλικτη τοποθέτηση και περιστροφή του φωτιστικού κατά 360°. Οι πλευρικές εξαγωνικές βίδες σύσφιξης επιτρέπουν αξιόπιστη στερέωση με ένα κοινό κλειδί.
   Ομοιόμορφο εύρος τάσης τροφοδοσίας − δέχεται ομοιόμορφο εύρος τάσης τροφοδοσίας 100 έως 240 V AC, για απλή εγκατάσταση, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

   Εφαρμογές

   Χαρακτηριστικές προσόψεις και κατασκευές μεγάλης/μεσαίας κλίμακας
   Αρχεία προς λήψη
   Leaflets
   Εικόνες
   More Information
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
     
   Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

   Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
   Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει