Εργαλεία και
εγχειρίδια 

Υποστήριξη στα  
έργα φωτισμού σας 

 

Η Philips διαθέτει μια ευρεία γκάμα εργαλείων που μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε έργο φωτισμού. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, από απλό οικιακό φωτισμό έως βιομηχανικό φωτισμό μεγάλης κλίμακας και οτιδήποτε ενδιάμεσο, διαθέτουμε το εργαλείο που τις καλύπτει.

Με λογισμικό προσομοίωσης φωτισμού όπως τα πρόσθετά μας για τα λογισμικά σχεδίασης DIALux, Relux και Autodesk 3ds MAX, μπορείτε να σχεδιάσετε με ακρίβεια τον κατάλληλο φωτισμό. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις εφαρμογές μας για κινητά που είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενώ είστε σε κίνηση. Και ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος Προϊόντων μας περιέχει αναλυτικά όλη την γκάμα της Philips, ώστε να βρίσκετε σίγουρα τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Βιβλιοθήκη Revit

Λήψη αρχείων Revit για το έργο σας

Revit

Στη Philips προσπαθούμε σκληρά να σας υποστηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα αρχεία Revit που προσφέρουμε έχουν αναπτυχθεί με στόχο την ευελιξία. Έχουμε κάνει τα μοντέλα μας κλιμακωτά με την προσθήκη των αναγκαίων κάθε φορά ιδιοτήτων ώστε να ταιριάζει το μοντέλο στις δικές σας ανάγκες.

 

Βιβλιοθήκη Revit

Λογισμικό προσομοίωσης φωτισμού

Πρόσθετο για DIALux, Relux και 3ds Max

Λογισμικό φωτισμού

Λήψη των τελευταίων πρόσθετων λογισμικού φωτισμού για τα σχεδιαστικά DIALux, Relux και 3ds Max. Και κάντε πολύ ευκολότερη την εύρεση του κατάλληλου φωτιστικού για το έργο φωτισμού σας.

 

Λογισμικό προσομοίωσης φωτισμού

Οι εφαρμογές μας για κινητά

LED Road Calculator
LED road calculator

LED Road Calculator

 

Η εφαρμογή LED Road Calculator είναι ένα εύκολο εργαλείο υποστήριξης που σας επιτρέπει να βρείτε το σωστό φωτιστικό με βάση τις απαιτούμενες παραμέτρους φωτισμού που ισχύουν στο έργο σας φωτισμού υπαίθριου χώρου σε λίγα βήματα. Η εφαρμογή σας προτείνει τις πιο κατάλληλες εκδόσεις των φωτιστικών με κωδικό παραγγελίας. Με βάση απλές παραμέτρους εγκατάστασης φωτισμού και την επιλογή του φωτιστικού, σας δίνει την καλύτερη λύση ως προς την έκδοση του φωτιστικού, την μέγιστη απόσταση στύλων και την ισχύ του συστήματος.

LED Road calculator
Learn LED
Learn LED

Learn LED

 

Η εφαρμογή Learn LED, υλοποιημένη από την Ακαδημία Φωτισμού Philips, σας βοηθά να γίνετε ειδικοί στα LED, ενώ είστε σε κίνηση, όταν και όπως εσείς θέλετε. Παρακολουθείστε τα μαθήματα και τα βίντεο και χρησιμοποιήστε το γλωσσάρι μας για να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

Εφαρμογή Learn LED
Εφαρμογή Mini300 LED
Εφαρμογή Mini300 LED

Εφαρμογή Mini300 LED

 

Ο αισθητήρας κίνησης σε συνδυασμό με τον αισθητήρα φωτός ημέρας επιτρέπει περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Η εφαρμογή μας Mini300 LED gen2 προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες ελέγχου που απλά δεν είναι εφικτές με άλλα φωτιστικά.

Mini300 LED gen2
LED switch
LED road calculator

LED switch

 

Επιλέξτε τον υφιστάμενο λαμπτήρα σας και τον αντικαταστάτη του και δείτε πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε αλλάζοντας σε LED.

LED switch
HUE - καταναλωτικός φωτισμός
HUE καταναλωτικός φωτισμός

HUE - καταναλωτικός φωτισμός

 

Ανακαλύψτε την εφαρμογή hue. Ο εντυπωσιακός τρόπος ελέγχου κάθε λαμπτήρα Philips hue στο σπίτι σας. Όλα στο χέρι σας. Κάνει τον παραδοσιακό φωτισμό σαν να έχει έρθει από τον Μεσαίωνα.
Με το hue, θα βλέπετε το φως με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Σας επιτρέπει να παίζετε με τις αποχρώσεις, την αντίθεση και τα χρώματα και να δημιουργείτε όποια ατμόσφαιρα φωτισμού ονειρεύεστε. Είναι έξυπνο, εύκολο και διασυνδεδεμένο. Πολύ περισσότερα από απλά ένας λαμπτήρας φωτισμού.

Εφαρμογή Lighting Hub

Βίντεο

   

Τα λόγια είναι καλά, όμως ορισμένες φορές είναι απλά καλύτερα να βλέπετε τα πράγματα σε δράση.

 

Ρίξτε μια ματιά στα βίντεό μας, τα οποία περιλαμβάνουν κάθε είδος ιδεών που εμπνέουν και εκπαιδευτικών πληροφοριών. Ίσως θέλετε να δείτε μια επίδειξη προϊόντος; Ένα έργο φωτισμού παρόμοιο με το έργο που δουλεύετε; Ή ίσως απλά τα όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα φώτα; Εάν σας ενδιαφέρουν ειδικά αυτά που βλέπετε, μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube.

 

Προβολή όλων των βίντεο

Δημιουργώντας νέες αξίες μαζί


Βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη
 

Επιλέξτε την επιθυμητή χώρα από την ακόλουθη λίστα
για να βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη.

 

Εύρεση διανομέα ή συνεργάτη

Προβολή παγκόσμιου χάρτη

Η Ακαδημία
Φωτισμού

Αναπτύξτε την
επιχείρησή σας
 

 

Μάθετε για το φως με τα βίντεο και τα διαδικτυακά σεμινάρια μας.

 

Μάθετε περισσότερα

Ανακαλύψτε τον κόσμο του φωτισμού OLED

Παρακολουθήστε το βίντεό μας που σας ταξιδεύει στον κόσμο του φωτισμού OLED και ανακαλύψτε τι μπορεί να σας προσφέρει.

Μάθετε για το OLED

Εφαρμογή LED στο Reggs

Μάθετε για τα LED

Το LED σας δίνει κάθε είδος δυνατότητας στην μελέτη σχεδιασμού σας - ακόμη και κάποια που δεν θα περιμένατε.

Δείτε τι μπορούν να κάνουν τα LED

Luminous Talks

Παρακολουθήστε κάποια από τα highlights της πρόσφατης εκδήλωσης Luminous Talks στη Νέα Υόρκη.

Προβολή του διαδικτυακού μας σεμιναρίου

Βίντεο με τα καλύτερα του Luminous Talks