Ορίζοντες

που λάμπουν

Γέφυρες, μνημεία & προσόψεις

 

Δημιουργήστε μνήμες με αρχιτεκτονικό φωτισμό. Δώστε τη δυνατότητα στους πολίτες και τους επισκέπτες σας να αποκτήσουν μια εικόνα της πόλης σας που διαρκεί, τονίζοντας τις κατασκευές και την πολιτιστική σας κληρονομιά με ένα συναρπαστικό και εμψυχωτικό τρόπο. Δείτε την πόλη σας να γίνεται ένας πιο ζωντανός και ελκυστικός προορισμός για δουλειά ή διασκέδαση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συστήματα για  Γέφυρες, μνημεία & προσόψεις 

Γέφυρες, μνημεία & προσόψεις  Προϊόντα φωτισμού  

  • Color Reach Compact Powercore
    Color Reach Compact Powercore
    Το ColorReach Compact Powercore συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του φωτισμού και του ελέγχου με βάση τα LED σε ένα συμπαγές φωτιστικό ειδικά σχεδιασμένο για εγκαταστάσεις μεγάλης κλ...

Υπολογισμός  
συνολικού κόστους ιδιοκτησίας 

 

Η πίεση για μείωση της ενέργειας, του κόστους συντήρησης και του λειτουργικού κόστους θα συνεχίζει να αυξάνεται ώστε να είναι δυνατή η κάλυψη των στόχων κλιματικής αλλαγής και προϋπολογισμών. Η κατανόηση του συνολικού κόστους μιας εγκατάστασης φωτισμού σε όλη τη διάρκεια ζωής της γίνεται όλο και σημαντικότερη εφόσον οι προϋπολογισμοί γίνονται πιο αυστηροί και απαιτείται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός.

 

Υπολογίστε τα χρήματα που εξοικονομείτε

Ανακαλύψτε  περισσότερα για  

Πώς μπορούμε να
σας βοηθήσουμε με
τις υπηρεσίες μας;

Η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες από την αρχή έως το τέλος υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με αρκετές εργασίες και θα ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της επένδυσής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες είτε μεμονωμένα ή μπορούν να συνδυάζονται για την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας πακέτου, εξασφαλίζοντας μια συντονισμένη λύση με το κλειδί στο χέρι.