Ζήστε σε

βιώσιμες πόλεις

Μεγάλοι και μικροί δρόμοι 

 

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων φωτισμού LED για εξωτερικούς χώρους, οι οποίες βελτιώνουν και ομορφαίνουν τις ζωές των ανθρώπων. Στοχεύουμε στην παροχή συστημάτων που αυξάνουν τη δυνατότητα κατοίκησης και σύνδεσης του εξωτερικού μας περιβάλλοντος, έχοντας ταυτόχρονα επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και της ανάγκης διατήρησης του πλανήτη μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνδεδεμένα συστήματα για μεγάλες και μικρές οδούς    

Προϊόντα για καταστημάτων μόδας

Iridium gen3 LED

Το Iridium gen3 είναι το πρώτο πραγματικά έξυπνο φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί για συνδεσιμότητα χωρίς προβλήματα. Κανένα πρόβλημα κατά τη θέση σε λειτουργία – απλά εγκαταστήστε το φωτιστικό και ελέγξτε το από απόσταση μέσω του CityTouch

 

Προβολή προϊόντος

Υπολογισμός  
συνολικού κόστους ιδιοκτησίας 

 

Η πίεση για μείωση της ενέργειας, του κόστους συντήρησης και του λειτουργικού κόστους θα συνεχίζει να αυξάνεται ώστε να είναι δυνατή η κάλυψη των στόχων κλιματικής αλλαγής και προϋπολογισμών. Η κατανόηση του συνολικού κόστους μιας εγκατάστασης φωτισμού σε όλη τη διάρκεια ζωής της γίνεται όλο και σημαντικότερη εφόσον οι προϋπολογισμοί γίνονται πιο αυστηροί και απαιτείται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός.

 

Υπολογίστε τα χρήματα που εξοικονομείτε

Ανακαλύψτε περισσότερα για   

Πώς μπορούμε να
σας βοηθήσουμε με
τις υπηρεσίες μας;

Η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες από την αρχή έως το τέλος υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με αρκετές εργασίες και θα ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της επένδυσής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες είτε μεμονωμένα ή μπορούν να συνδυάζονται για την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας πακέτου, εξασφαλίζοντας μια συντονισμένη λύση με το κλειδί στο χέρι.

Δημιουργώντας νέες αξίες  μαζί


Βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη
 

Επιλέξτε την επιθυμητή χώρα από την ακόλουθη λίστα
για να βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη.

 

Εύρεση διανομέα ή συνεργάτη

Προβολή παγκόσμιου χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

 

Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις