Αίσθηση ασφάλειας

στους δρόμους

Κατοικημένη περιοχή

 

Ο φωτισμός παίζει τεράστιο ρόλο στην αίσθηση ασφάλειας μιας γειτονιάς. Με οδικό φωτισμό LED, μπορούμε να αυξάνουμε την ορατότητα των οδηγών και των πεζών τη νύχτα. Οι εφαρμογές μας για οικιστικές περιοχές παρέχουν λευκό φως υψηλής ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα ελαττώνουν τη φωτορύπανση και την κατανάλωση ενέργειας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνδεδεμένα συστήματα για μεγάλες και μικρές οδούς    

Προϊόντα για  οικιστικές περιοχές

 • TownGuide Performer
  TownGuide Performer
  Η οικογένεια TownGuide Performer αποτελείται από έξι αναγνωρίσιμα, αλλά μοντέρνα σχήματα: Επίπεδος κώνος, Κοίλωμα, Κλασικός κώνος, Κλασικό, T και Tzero. Όλα διατίθενται είτε με δια...
  • Έξι αναγνωρίσιμα, αλλά και μοντέρνα σχέδια, που αφομοιώνονται αρμονικά και αναδεικνύουν το περιβάλλον τους
  • Οι πηγές φωτός LED, σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα οπτικών συστημάτων, εξασφαλίζουν την επίτευξη της βέλτιστης διαμόρφωσης για την εφαρμογή σας. Τα τελευταίας τεχνολογίας LED μεσαίας ισχύος αυξάνουν την οπτική άνεση για τους οδηγούς αυτοκινήτων, δικύκλων και τους πεζούς
  • Σημαντική μείωση της χρήσης ενέργειας και του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα σε σύγκριση με τους λαμπτήρες HPL υδραργύρου, SON-T και τους συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού PL-L. Δυνατότητα επίτευξης περαιτέρω εξοικονόμησης ενέργειας με τη χρήση CLO ή επιλογών ρύθμισης έντασης φωτισμού (δυνατή μείωση έως 80% σε σύγκριση με τους λαμπτήρες HPL υδραργύρου)

Iridium gen3 LED  

 • UniStreet
  UniStreet
Προβολή όλων των προϊόντων

Υπολογισμός  
συνολικού κόστους ιδιοκτησίας 

 

Η πίεση για μείωση της ενέργειας, του κόστους συντήρησης και του λειτουργικού κόστους θα συνεχίζει να αυξάνεται ώστε να είναι δυνατή η κάλυψη των στόχων κλιματικής αλλαγής και προϋπολογισμών. Η κατανόηση του συνολικού κόστους μιας εγκατάστασης φωτισμού σε όλη τη διάρκεια ζωής της γίνεται όλο και σημαντικότερη εφόσον οι προϋπολογισμοί γίνονται πιο αυστηροί και απαιτείται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός.

 

Υπολογίστε τα χρήματα που εξοικονομείτε

Ανακαλύψτε περισσότερα για