Επιδόσεις

που κερδίζουν για το φωτισμό αθλητικών χώρων

Γήπεδα και αθλητικοί χώροι  

 

Ο φωτισμός επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται οι αθλητές και οι φίλαθλοι στην αθλητική σας εγκατάσταση. Μια φιλική ατμόσφαιρα και η καλή ορατότητα βελτιώνουν την εμπειρία και την απόδοσή τους και κάνουν τους θεατές να ξανάρχονται. Η Philips διαθέτει αποκλειστικές λύσεις φωτισμού αθλητικών χώρων που εξυπηρετούν τη μικρότερη ή τη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση, εξασφαλίζοντας τον κατάλληλο φωτισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να μετατρέπουμε τους στόχους σας σε αποτελεσματικές λύσεις.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συστήματα για    Γήπεδα και αθλητικοί χώροι  

Προϊόντα φωτισμού γηπέδων και αθλητικών χώρων  

Υπολογισμός  
συνολικού κόστους ιδιοκτησίας 

 

Η πίεση για μείωση της ενέργειας, του κόστους συντήρησης και του λειτουργικού κόστους θα συνεχίζει να αυξάνεται ώστε να είναι δυνατή η κάλυψη των στόχων κλιματικής αλλαγής και προϋπολογισμών. Η κατανόηση του συνολικού κόστους μιας εγκατάστασης φωτισμού σε όλη τη διάρκεια ζωής της γίνεται όλο και σημαντικότερη εφόσον οι προϋπολογισμοί γίνονται πιο αυστηροί και απαιτείται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός.

 

Υπολογίστε τα χρήματα που εξοικονομείτε

Πώς μπορούμε να
σας βοηθήσουμε με
τις υπηρεσίες μας;

Η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες από την αρχή έως το τέλος υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με αρκετές εργασίες και θα ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της επένδυσής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες είτε μεμονωμένα ή μπορούν να συνδυάζονται για την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας πακέτου, εξασφαλίζοντας μια συντονισμένη λύση με το κλειδί στο χέρι.