Διατηρήστε
την κυκλοφορία

σε κίνηση

Σήραγγες και υπόγειες διαβάσεις 

 

Ο φωτισμός σηράγγων και υπόγειων διαβάσεων είναι ένας σύνθετος και απαιτητικός τομέας, γι' αυτό δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε. Ο σωστός φωτισμός σηράγγων και υπόγειων διαβάσεων είναι κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια των χρηστών και αποτρέπει τις ξαφνικές αλλαγές έντασης του φωτός, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση στο ανθρώπινο μάτι. Διατηρήστε την κυκλοφορία σε κίνηση, εγγυηθείτε την ασφάλεια και μειώστε τις απαιτήσεις συντήρησης και την κατανάλωση ενέργειας.

 

 

Εμπειρία οδηγών στο φωτισμό σηράγγων Philips  

 

Παρακολουθήστε το βίντεο για την εμπειρία των οδηγών όσον αφορά στο φωτισμό σηράγγων, το οποίο παρουσιάζει τις διαφορές μεταξύ του σημειακού φωτισμού HPS και του ευθύγραμμου φωτισμού LED στη σήραγγα Upper Thames στο Λονδίνο του ΗΒ.

 

 

Συνδεδεμένο σύστημα για σήραγγες και υπόγειες διαβάσεις        

Σήραγγες Προϊόντα φωτισμού
 

Υπολογισμός  
συνολικού κόστους ιδιοκτησίας 

 

Η πίεση για μείωση της ενέργειας, του κόστους συντήρησης και του λειτουργικού κόστους θα συνεχίζει να αυξάνεται ώστε να είναι δυνατή η κάλυψη των στόχων κλιματικής αλλαγής και προϋπολογισμών. Η κατανόηση του συνολικού κόστους μιας εγκατάστασης φωτισμού σε όλη τη διάρκεια ζωής της γίνεται όλο και σημαντικότερη εφόσον οι προϋπολογισμοί γίνονται πιο αυστηροί και απαιτείται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός.

 

Υπολογίστε τα χρήματα που εξοικονομείτε

Πώς μπορούμε να
σας βοηθήσουμε με
τις υπηρεσίες μας;

Η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες από την αρχή έως το τέλος υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με αρκετές εργασίες και θα ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της επένδυσής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες είτε μεμονωμένα ή μπορούν να συνδυάζονται για την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας πακέτου, εξασφαλίζοντας μια συντονισμένη λύση με το κλειδί στο χέρι.