Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Ο ιδανικός συνδυασμός,

για κάθε χώρο

Η επίτευξη του ιδανικού συνδυασμού

 

Προκειμένου να βοηθήσει τους ηλεκτρολόγους να αξιοποιήσουν απόλυτα τις τεχνικές και εμπορικές δυνατότητες του LED, σχεδιάστηκαν νέα εικονικά πακέτα, που λέγονται "Πακέτα εφαρμογών". Κάθε πακέτο βασίζεται σε μια πραγματική εφαρμογή που θα επωφεληθεί από το σωστό συνδυασμό φωτιστικών LED ή φωτιστικών και συστημάτων ελέγχου.

Καθώς τα περισσότερα στοιχεία ανήκουν στη δημοφιλή σειρά CoreLine, η συμβατότητα είναι εγγυημένη και η εγκατάσταση γίνεται χωρίς προβλήματα.

Γραφείο


Γραφείο

 

Σε ένα περιβάλλον εργασίας γραφείου, ο φωτισμός μπορεί να βοηθήσει στη συγκέντρωση, την επικοινωνία και τη συνεργασία. Ο σωστός φωτισμός δημιουργεί ένα υγιεινό, άνετο περιβάλλον που εμπνέει.

 

Λήψη PDF

Διάδρομος


Διάδρομος

 

Ο φωτισμός των διαδρόμων πρέπει να διευκολύνει την κίνηση των ενοίκων. Πρέπει να δίνει δυνατότητες για καλή όραση, χωρίς να καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια από ό,τι χρειάζεται.

 

Λήψη PDF

Βιομηχανία


Βιομηχανία

 

Οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν αποτελεσματικό φωτισμό, πράγμα που σημαίνει ότι η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και οι περιορισμένες ανάγκες συντήρησης είναι απαραίτητα. Ο φωτισμός πρέπει επίσης να δημιουργεί ένα φωτεινό, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

 

Λήψη PDF

 

 

Αποθήκευση


Αποθήκευση

 

Οι χώροι αποθήκευσης μπορεί να είναι στριμωγμένοι και υπερβολικά γεμάτοι. Ωστόσο, με το σωστό φωτισμό, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση και να προσανατολίζεστε εύκολα με καθαρό φως.

 

Λήψη PDF

Χώροι στάθμευσης


Χώροι στάθμευσης

 

Στους χώρους στάθμευσης, το πιο σημαντικό είναι να μπορεί κανείς να βρει το δρόμο του εύκολα και με ασφάλεια - είτε περπατά είτε οδηγεί. Αυτό σημαίνει έντονο φωτισμό που ανάβει αμέσως, χωρίς σκοτεινά σημεία.

 

Λήψη PDFΌλα τα πακέτα εφαρμογών συνοδεύονται από ένα στοχευμένο σύνολο εργαλείων που βοηθούν στη μεταφορά των πολλών πλεονεκτημάτων συμπεριλαμβανόμενων των εικόνων εφαρμογών, των μελετών φωτισμού, ένα εργαλείο υπολογισμού της εξοικονόμησης όσον αφορά στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, λεπτομέρειες για την εφαρμογή του συνδυασμού προϊόντων στο πακέτο και πολλά περισσότερα.

Έργα

Master LEDlamps

για γενικό φωτισμό και φωτισμό ανάδειξης

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

 

Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις