Δυναμική βιτρίνα PerfectScene

Φωτισμός βιτρίνας με αποδεδειγμένη δύναμη προσέλκυσης του διερχόμενου εν δυνάμει αγοραστή

Δημιουργήστε μαγευτικές δυναμικές βιτρίνες

Η βιτρίνα του καταστήματός σας είναι το πλασάρισμα των πέντε δευτερολέπτων για τους διερχόμενους εν δυνάμει αγοραστές. Δώστε στη δική σας βιτρίνα ισχύ με τη δυναμική βιτρίνα PerfectScene. Έχει αποδειχθεί ότι η αλλαγή των σκηνικών φωτισμού στις βιτρίνες καταστημάτων προσελκύει τους αγοραστές και αυξάνει την επισκεψιμότητα.
 
Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι όταν αλλάζει ο φωτισμός της βιτρίνας, οι αγοραστές αντιδρούν, το 11% από τους οποίους σταματά και έως και 19% επισκέπτονται το κατάστημα.*. Η δυναμική βιτρίνα PerfectScene σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την πρόσοψη του καταστήματός σας με φώτα βιτρίνας με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, που έχουν σχεδιαστεί να τραβούν την προσοχή των πελατών. Ο κεντρικός έλεγχος όλων των βιτρινών και των χώρων προβολής σημαίνει ότι η δημιουργία της τέλειας εμπειρίας σε καταστήματα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

*Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την EIT Digital, στο Politecnico di Milano και τη Philips στην Eral55

Δυναμική βιτρίνα PerfectScene της Philips Lighting: φώτα βιτρίνας καταστημάτων που μαγεύουν τους πελάτες

Τα πλεονεκτήματα της δυναμικής βιτρίνας PerfectScene με μια ματιά

Προσελκύστε πελάτες και αυξήστε την κίνηση του καταστήματός σας

Βελτιώστε τις πωλήσεις με μεταβαλλόμενα σκηνικά φωτισμού που τραβούν την προσοχή των αγοραστών και προσελκύουν περισσότερους αγοραστές στο κατάστημα.

Τραβήξτε την προσοχή με εφέ φωτισμού

Αναδείξτε τα προϊόντα-ήρωες, ώστε οι πελάτες να τα παρατηρήσουν αμέσως και επιπλέον δημιουργήστε διαφορετικά εφέ συνδυάζοντας φωτιστικά από τη σειρά με τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης.

Ενθουσιάστε τους αγοραστές με νέες προθήκες

Ελέγξτε με ευκολία πολλά φώτα βιτρίνας καταστήματος και φωτισμό προθηκών μέσω ενός ενιαίου συστήματος ελέγχου και δημιουργήστε γρήγορα τα δικά σας σκηνικά φωτισμού σε μια εφαρμογή για κινητά.

Τι είναι εφικτό με τη δυναμική βιτρίνα PerfectScene

Η δυναμική βιτρίνα PerfectScene σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη δύναμη του φωτός για να κάνετε τις προθήκες σας πιο εντυπωσιακές και το κατάστημά σας πιο ελκυστικό.

Πώς λειτουργεί το PerfectScene

Το PerfectScene συνδυάζει κορυφαία στην αγορά φωτιστικά ράγας και χωνευτά φωτιστικά με επεκτάσιμο σύστημα ελέγχου. Επιλέγοντας τα συγκεκριμένα εξαρτήματα που ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο και στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δυναμική βιτρίνα για να προσελκύετε περισσότερους πελάτες.

Σύστημα ελέγχου Dynalite

Με ένα εύκολο στη χρήση και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, αυτή η ασύρματη εφαρμογή σάς επιτρέπει να ενημερώνετε περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο με έως και 16 σκηνικά δυναμικού φωτισμού για τη βιτρίνα του καταστήματός σας.

TrueFashion

Αυτά τα φωτιστικά είναι εξοπλισμένα με μια πολύ στενή δέσμη για να τονίζουν με ακρίβεια τα προϊόντα στη βιτρίνα του καταστήματός σας και να τραβούν την προσοχή σε συγκεκριμένα είδη.

StyleID

Με τον προσαρμοζόμενο σχεδιασμό του, τη μεταβλητή δέσμη και την ενσωματωμένη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, το StyleID σάς προσφέρει μέγιστη ευελιξία, ώστε να καλύπτετε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της βιτρίνας του καταστήματός σας.

Επικοινωνία

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο μας επικοινωνίας
για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη

Εξερευνήστε άλλα συστήματα φωτισμού για το κατάστημά σας

Δοκιμαστήριο PerfectScene

Βοηθήστε τους πελάτες να κάνουν τη σωστή επιλογή για φωτισμό που χρησιμοποιείται σε δοκιμαστήρια, τον οποίο μπορούν να προσαρμόσουν για να δουν πώς θα φαίνονται τα ρούχα σε περιβάλλοντα εκτός δοκιμαστηρίου.

Περισσότερα για τον φωτισμό για...