Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Δημιουργώντας φιλική
  ατμόσφαιρα

  με το φως

  Breitner Tower,
  Ολλανδία

   

  Ανακαλύψτε πώς τα φωτεινά υφάσματα μεταμόρφωσαν το εστιατόριο στα κεντρικά γραφεία της Philips.

  Διαμορφώνοντας χώρους απόδρασης στο γραφείο

  Τα σωστά συστατικά για   αξέχαστα

  γεύματα"
  Καλύτερο περιβάλλον με Luminous Τextiles της Philips
  Espresso bar στα κεντρικά γραφεία της Philips, Άμστερνταμ

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το εμβληματικό Breitner Tower είναι τα κεντρικά γραφεία της Philips από το 2002. Εκτιμώντας ιδιαίτερα το σπίτι μας και τους συναδέλφους μας, αρπάξαμε την ευκαιρία να μεταμορφώσουμε το εστιατόριο σε ένα ζωντανό φιλόξενο χώρο.

  Χαλαρή ατμόσφαιρα με λύσεις φωτισμού Philips

  Ο κατάλληλος φωτισμός 

   

  Οι άνθρωποι της Philips εδώ αγαπάμε το φαγητό, σχεδόν όσο αγαπάμε και το φως. Η ανακαίνιση του εστιατορίου μας, το οποίο προηγουμένως ήταν ένας ψυχρός και τυπικός χώρος, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουμε τις ικανότητές μας.

   

  Στο επίκεντρο του νέου μας σχεδιασμού εσωτερικού χώρου ήταν μια υπερσύγχρονη καινοτομία, τα Luminous Textile. Τα πάνελ δημιουργούν ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο περιβάλλον με το δυναμικό περιεχόμενο που αναπαράγεται στην επιφάνειά τους, ζωντανεύοντας το χώρο με δυναμικά χρώματα και σύγχρονο ελκυστικό σχεδιασμό. Προβάλλοντας απαλούς στροβίλους μεταλλασσόμενων αποχρώσεων, το θέαμα είναι χαλαρωτικό και ευχάριστο στο βλέμμα.

   

  Στο εστιατόριό μας πλέον τρως ευχάριστα, χάρη στην μαγευτική ατμόσφαιρα. Το προσωπικό αλλά και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την παράταση της παραμονής τους στο χώρο για φαγητό ή ποτό και η ανακαίνιση έχει ανεβάσει τη φήμη του Breitner Tower.

   

  Η απαλή υφή των φωτεινών υφασμάτων βελτιώνει επιπλέον την ακουστική του χώρου, αποσβένοντας τις αντηχήσεις και απορροφώντας τον θόρυβο. Ο ιδανικός συνδυασμός οπτικής και ηχητικής άνεσης.

   

  Η απαλή υφή των φωτεινών υφασμάτων βελτιώνει επιπλέον την ακουστική του χώρου, αποσβένοντας τις αντηχήσεις και απορροφώντας τον θόρυβο. Ο ιδανικός συνδυασμός οπτικής και ηχητικής άνεσης.

   

  Luminous Textile

  Τοίχοι που λάμπουν ζωντανά με χρώμα και φως

  Προβολή προϊόντος

  Η ομάδα

  Λαϊκή Επιτροπή
  της Da Nang

  Πελάτης

  Διαδικτυακή τοποθεσία

  Nguyen Viet Nhan

  Διαχειριστής έργου

  Philips Lighting Βιετνάμ

  Σχετικά έργα