Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ασφαλέστεροι

  αστικές περιοχές στη Wigan  

  Κέντρο πόλης Wigan,
  Lancashire, Η.Β.


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός πόλεων LED κάνει το κέντρο πόλης Wigan ασφαλέστερο τη νύχτα.
  Το κέντρο πόλης Wigan χρησιμοποιεί ενεργειακά αποδοτικό φωτισμός πόλης Philips LED που δημιουργεί ένα φωτεινό και ασφαλές περιβάλλον

  Η Philips μας προσέφερε
  μια λύση

  που όχι μόνο συμβάλλει στην μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος του δήμου, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί εξαιρετικό φωτισμό. Ο νέος φωτισμός LED συντέλεσε στην αύξηση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών τη νύχτα, ταυτόχρονα με την ανάδειξη των νέων αρχιτεκτονικών στοιχείων εξωτερικών χώρων και βελτίωσε το αρχιτεκτονικό τοπίο στο οποίο επενδύσαμε μέσω του προγράμματος αναγέννησης."

   

  - Keith Benson, Διευθυντής Ανάπλασης Δρόμων και Φωτισμού του Συμβουλίου του Wigan

  Το Speedstar φωτιστικό φωτισμού πόλεων LED της Philips, επιλέχθηκε για το κέντρο πόλης Wigan, διατηρώντας την περιοχή ασφαλή τη νύχτα

  Η πρόκληση του πελάτη


  Η Wigan είναι μια πόλη με σύγχρονη σκέψη. Αναζητώντας οικολογικούς τρόπους μείωσης των δαπανών, το συμβούλιό της εστιάστηκε στον ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό. Έχοντας ψηλά στα ζητούμενα την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών, θα μπορούσε ο φωτισμός πόλεων LED να κάνει την διαφορά;

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Η ασφάλεια στις αστικές περιοχές είναι θεμελιώδες για τη Wigan. Το συμβούλιο ήθελε να είναι βέβαιο ότι οι άνθρωποι θα αισθάνονται ασφαλείς τη νύχτα. Ο κατάλληλος φωτισμός βοηθά διευκολύνοντας την αναγνώριση προσώπων και τη διάκριση αντικειμένων. Επιπλέον η ποιότητα των εικόνων των CCTV βελτιώνεται με το λευκό φωτισμό. Ο σωστός φωτισμός αποτρέπει τους εγκληματίες και βοηθά την αστυνομία να μειώσει τα επίπεδα εγκληματικότητας.

   

  Το SpeedStar LED μεταμόρφωσε τους δρόμους της Wigan. Το διαυγές λευκό τους φως δημιουργεί τέλεια ορατότητα και για τους πεζούς και για τους οδηγούς. Έτσι, οι οδηγοί μπορούν να διακρίνουν πιο καθαρά τους δρόμους και οι κάτοικοι αισθάνονται πιο ασφαλείς περπατώντας στους δρόμους. Ο φωτισμός αναδεικνύει επίσης τα νέα στοιχεία εξωτερικού χώρου και το αρχιτεκτονικό τοπίο όπου έχει επενδύσει το δημοτικό συμβούλιο.

   

  Ο νέος φωτισμός πόλης LED ελέγχεται μέσω κεντρικού συστήματος διαχείρισης, αυξάνοντας την εξοικονόμηση ενέργειας. Το σύστημα εξασφαλίζει τα κατάλληλα επίπεδα φωτισμού ανάλογα με την ώρα. Η φωτεινότητα είναι μειωμένη τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας και μέγιστη τα σαββατοκύριακα, οπότε η νυχτερινή δραστηριότητα είναι πιο έντονη. Για να εξασφαλιστεί η πλήρης υποστήριξη του SpeedStar και η μείωση των κραδασμών από τους δρόμους, η Philips δημιούργησε ένα ειδικό κατά παραγγελία βραχίονα τοίχου για την εφαρμογή αυτή.

   

  Οι δρόμοι στην Wigan είναι τώρα ασφαλέστεροι, χάρη στην βελτιωμένη ορατότητα στους δρόμους και γύρω από αυτούς. Επιπλέον, ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός, έχει μειώσει το ανθρακικό αποτύπωμα της Wigan και έχει μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

  Φέρνοντας άνεση
  στους κατοίκους

  με το φως
     

  Η ομάδα

  Συμβούλιο Wigan

  Σχετικά έργα