Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  Παιδικά φωτιστικά από τη Philips

  Γιατί να επιλέξετε παιδικό φωτιστικό της Philips;


  Θέλετε να δημιουργήσετε έναν θαυμάσιο χώρο για τα παιδιά σας. Ένα δωμάτιο στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν, να αγκαλιαστούν και να παίξουν στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, προτού γίνει ένας χώρος γεμάτος περιπέτειες για μάθηση, ανακαλύψεις και παιχνίδι με φίλους. Τα παιδικά φωτιστικά που προσφέρουμε μπορούν να δημιουργήσουν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα που εξάπτει τη φαντασία τους. Στη συνέχεια, δημιουργούν μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που τα προετοιμάζει για έναν καλό ύπνο τη νύχτα. Επειδή κάθε παιδί αξίζει το υπνοδωμάτιο των ονείρων του.

  Philips Finding Dory

  Φακός

   

  Αυτός ο πυρσός Philips Disney Finding Dory επιτρέπει στα αγόρια και τα κορίτσια να μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιό τους στον ονειρικό, μπλε κόσμο της Dory. Είναι ο τέλειος τρόπος να ξαναζήσουν το παιχνιδιάρικο ταξίδι της Dory, καθώς βρίσκει τον δρόμο προς το σπίτι και την οικογένειά της, με τον Nemo και την παλιοπαρέα.

  Λογότυπο LED
  Εικονίδιο ελέγχου
  Για παιδιά
  Εικονίδιο ελέγχου
  Φως LED υψηλής ποιότητας
  Εικονίδιο ελέγχου
  Ανθεκτικά και με προστασία από πτώση
  Πυρσός Philips 7176735P0

  Φωτισμός παιδικού δωματίου – για μαγικές στιγμές

   

  Για να διατηρούμε χαρούμενα και ασφαλή τα παιδιά μας, το παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να διαθέτει κατάλληλο φωτισμό. Το πιο σημαντικό είναι το βασικό φως, που παρέχει επαρκή φωτεινότητα, ενώ προστατεύει τα μάτια τους. Τα φώτα νύχτας και τα συστήματα προβολής με παιδική σχεδίαση εξασφαλίζουν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και του δίνουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Οι εκκολαπτόμενοι υπερήρωες βρίσκουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα στα φωτιστικά μας, ενώ οι μικρές πριγκίπισσες ονειρεύονται το δικό τους παραμυθένιο κάστρο. Για να περνούν τα παιδιά σας απογεύματα γεμάτα ενθουσιασμό, προτείνουμε να συμπεριλάβετε τα ακόλουθα αξεσουάρ φωτισμού:

   

  • Φώτα τοίχου και οροφής για βασικό φωτισμό
  • Φώτα νύχτας και συσκευές προβολής για να εξασφαλίσετε καλό ύπνο τη νύχτα
  • Φωτιστικά γραφείου για χαλαρωτική μάθηση ή δημιουργικότητα

  Μόνο το καλύτερο για το παιδικό δωμάτιό σας - όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

  Εγγύηση 5 ετών
  Εκτός από την τυπική εγγύηση 2 ετών για αυτόν τον λαμπτήρα, η Philips προσφέρει μια  εγγύηση 5 ετών για το σύστημα LED, δηλαδή τη μονάδα LED και το μετασχηματιστή αυτού του λαμπτήρα.
  Θερμοκρασίες χρώματος φωτός
  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, οι οποίες εκφράζονται σε μονάδες που ονομάζονται Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin εκπέμπουν θερμό, πιο ζεστό φως, ενώ αυτοί με υψηλότερη τιμή Kelvin εκπέμπουν ψυχρό, πιο ζωντανό φως. το μετασχηματιστή ο λαμπτήρας Philips προσφέρει θερμό λευκό φως, για ζεστή ατμόσφαιρα.
  Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips
  O λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.
  15 χρόνια μέση χρήση LED
  Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τα ενσωματωμένα LED που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα LED της Philips έχουν διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες (οι οποίες αντιστοιχούν σε 15 χρόνια, με βάση μέση χρήση 3 ώρες/ημέρα με τουλάχιστον 13.000 κύκλους ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Είναι μια υπέροχη αίσθηση να γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για συντήρηση ή αντικατάσταση λαμπτήρα, ενώ έχετε την τέλεια ατμόσφαιρα φωτός στο σπίτι σας.

  Ο πολύχρωμος κόσμος των λαμπτήρων παιδικού δωματίου από τη Philips

   

  Οι λαμπτήρες τοίχου ή οροφής είναι οι πιο δημοφιλείς λαμπτήρες για αυτό το είδος φωτισμού. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παρέχουν φως με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού και χωρίς θάμβωση, για να προστατεύουν τα ευαίσθητα μάτια των μικρών παιδιών.

   

  Τα φωτάκια νυκτός και τα επιτραπέζια φωτιστικά εξασφαλίζουν μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο και δίνουν στα παιδιά σας μια αίσθηση ασφάλειας. Οι συσκευές προβολής δημιουργούν υπέροχες ιστορίες στον τοίχο και την οροφή και τα βοηθούν να χαλαρώσουν προτού κοιμηθούν. Τα φωτιστικά LED, τοποθετημένα σε ένα κομοδίνο ή στην οροφή, με τον αγαπημένο χαρακτήρα του παιδιού σας επάνω τους, όχι μόνο εξασφαλίζουν πολλές ώρες διασκέδασης στο παιδικό δωμάτιο, αλλά επίσης καλύτερο προσανατολισμό και ομορφότερα όνειρα τη νύχτα.

   

  Διαβάζουν τα μαθήματά τους, ζωγραφίζουν ή παίζουν: σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο στα γραφεία τους. Με τον κατάλληλο λαμπτήρα γραφείου, μπορείτε να φωτίζετε τέλεια τον χώρο εργασίας των παιδιών σας, διασφαλίζοντας ότι έχει την κατάλληλη φωτεινότητα για να δημιουργεί ένα παραγωγικό περιβάλλον εργασίας και μάθησης.

  Φωτισμός παιδικού δωματίου – συμβουλές

  Παγωμένο καρέ βίντεο

  Φωτισμός παιδικού δωματίου από τη Philips: Δημιουργήστε τον χώρο των ονείρων σας

  Εικονίδιο ελέγχου
  Οι συνήθειες ύπνου του παιδιού σας μπορεί να διαταραχθούν από τον έντονο φωτισμό, οπότε για βρεφικό δωμάτιο συνιστώνται τα απαλά και πιο θερμά φώτα. Προτείνουμε το WarmGlow: οι λαμπτήρες με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού παρέχουν μια ζεστή λάμψη – όσο περισσότερο μειώνετε την ένταση του φωτισμού, τόσο θερμότερο γίνεται το φως.
  Εικονίδιο ελέγχου
  Οι διακόπτες φωτός θα πρέπει να βρίσκονται κοντά στο κρεβάτι των παιδιών σας, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα φώτα του υπνοδωματίου κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν χρειάζεται να πάνε τουαλέτα.
  Εικονίδιο ελέγχου
  Μια διασκεδαστική προσθήκη στο δωμάτιο κάθε παιδιού είναι ο έγχρωμος φωτισμός. Το Philips Hue επιτρέπει στα παιδιά να επιλέξουν μέσα από 16 εκατομμύρια χρώματα και δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε περιπέτεια.
  Εικονίδιο ελέγχου
  Πάντα να επιλέγετε υλικά ασφαλή για τα παιδιά που περιλαμβάνουν μη τοξικές βαφές και μη αποσπώμενα εξαρτήματα.
  Εικονίδιο ελέγχου
  Είτε παίζει με φίλους, κάνει τα μαθήματά του ή διαβάζει νανουριστικά παραμύθια, πολλές διαφορετικές δραστηριότητες συμβαίνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο δωμάτιο του παιδιού σας. Δοκιμάστε το SceneSwitch για να επιλέξετε εύκολα την κατάλληλη απόχρωση για καθεμία από αυτές.