Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Φωτισμός σαλονιού και

φωτισμός υπνοδωματίου

Δείτε τι μπορεί να κάνει το φως στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο

Βίντεο - Υποστήριξη ματιών που γηράσκουν

Υποστήριξη ματιών που γηράσκουν

See the Johnson family living room transformed and how it made the family feel more comfortable there.

Υποστήριξη ματιών που γηράσκουν

Νέα Υόρκη

Υποστήριξη ματιών που γηράσκουν

Βίντεο - Δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου ψυχαγωγίας

Βερολίνο

Δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου ψυχαγωγίας

Φωτισμός σαλονιού και υπνοδωματίου

 

Ως η ψυχή του σπιτιού σας, το σαλόνι σας είναι το μέρος όπου βιώνετε αξέχαστες στιγμές με φίλους και συγγενείς. Γι' αυτό η επιλογή του σωστού φωτισμού για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας θέλει λίγο παραπάνω σκέψη. Η τραπεζαρία πρέπει να έχει διάφορες μορφές φωτισμού και φωτιστικά, όπως γενικό φωτισμό όπως φωτιστικά οροφής και τοίχου. Επίσης φωτισμού εργασιών με τη μορφή ενός λαμπερού τραπεζιού ή φωτιστικού δαπέδου και φωτισμό ατμόσφαιρας για να παρακολουθείτε μια ταινία ή να ζήσετε μια προσωπική συνεύρεση.

 

Χασομερίστε με ζεστό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο

 

Στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών το υπνοδωμάτιο έχει μετατραπεί από ένα μέρος ύπνου σε ένα προσωπικό κρησφύγετο όπου χαλαρώνετε, βλέπετε τηλεόραση ή διαβάζετε ένα βιβλίο. Ο φωτισμός υπνοδωματίου όπως φωτιστικά υπνοδωματίου πρέπει να είναι καταπραϋντικά, ήπια και ζεστά για να ταιριάζουν όλες τις διαφορετικές διαθέσεις.

 

Φως υψηλής ποιότητας - εξοικονόμησης ενέργειας

 

Η Philips προσφέρει μια γκάμα φωτισμού σαλονιού και υπνοδωματίου με την τελευταία τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας από λαμπτήρες φθορισμού (cfl) που εξοικονομούν ενέργεια έως λαμπτήρες υψηλής ισχύος LED.

Συμβουλές φωτισμού


  • Τοποθετήστε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό πίσω από την καρέκλα όπου διαβάζετε για να διασφαλίσετε ότι έχετε επαρκή φωτισμό όταν χαλαρώνετε με ένα καλό βιβλίο.
  • Επιλέξτε φωτιστικά διαβάσματος με έναν ευέλικτο βραχίονα για το υπνοδωμάτιο. Εκτός από το να είναι πρακτικό, δεν ενοχλείτε το σύντροφό σας.
  • Φωτίστε έναν πίνακα ή μια φωτογραφία από την οροφή με ένα κατευθυνόμενο σποτ.
  • Παίξτε με χρωματιστά φώτα, με τη μείωση του φωτισμού και με τις σκιές για να μεταμορφώσετε την όψη και την αίσθηση του δωματίου ανάλογα με την περίσταση.

Δημοφιλή φωτιστικά σαλονιού και υπνοδωματίου