Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  LED-Lighting-for-the-home

  Οικιακός φωτισμός LED

   

  BΦέρτε τη λάμψη και τη ζεστασιά του φυσικού ηλιακού φωτός στο σπίτι σας και αγκαλιάστε τον κόσμο του φωτισμού Philips LED. Για προϊόντα, συμβουλές, ιδέες και καθοδήγηση, σας περιμένει μια ολόκληρη σειρά από καινοτομίες φωτισμού LED. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και τα σωστά τοποθετημένα σποτ μπορούν να δημιουργήσουν μια ζεστή, φυσική λάμψη στο εσωτερικό του σπιτιού σας, ενώ ο σωστός εξωτερικός φωτισμός μπορεί να φέρει μια νέα διάσταση στον σχεδιασμό του κήπου σας.  Αμβλύνετε την ισχύ της αντίθεσης και ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός μπορεί να προσθέσει μια ισχυρή σχεδιαστική αισθητική στους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας χώρους. Τα προϊόντα LED της Philips φέρνουν την επανάσταση στο σύγχρονο οικιακό φωτισμό, εξασφαλίζοντας ισχυρό και ζεστό φως και εξοικονομώντας ενέργεια.

  Professional-Lighting

  Επαγγελματικός φωτισμός

   

  Δώστε σχήμα στον κόσμο σας με το φως. Η τεχνολογία LED μπορεί να σας βοηθήσει να εργάζεστε εξυπνότερα, να αισθάνεστε καλύτερα και να κάνετε περισσότερα για τους πελάτες σας. Δημιουργήστε φιλόξενα και παραγωγικά περιβάλλοντα εργασίας με ευέλικτους λαμπτήρες LED. Αναδείξτε την ποιότητα της λιανικής πώλησης με τον καθαρό, λευκό φωτισμό των σποτ LED. Εμπνεύστε ανθρώπους από απόσταση, εγκαθιστώντας προβολείς LED σε εξωτερικούς χώρους. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

  Η δέσμευσή μας να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων μέσω του φωτισμού μάς έχει βοηθήσει να προσφέρουμε πρωτοπόρες λύσεις που εξοικονομούν ενέργεια, βελτιώνουν τη ζωή και κάνουν τα οράματά σας πραγματικότητα. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας, γι' αυτό και αν εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας, θα μάθετε πώς ο φωτισμός LED μπορεί να βελτιώσει τον κόσμο σας. 

  Ανακαλύψτε τα Lumileds

  Καθαρός, εστιασμένος φωτισμός. Μεγάλη διάρκεια ζωής. Ζωντανά χρώματα που προσθέτουν μια νέα διάσταση στα έργα σας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα πρωτοποριακά μας φώτα LED σάς δίνουν αμέτρητες ευκαιρίες να βελτιώσετε τα προϊόντα και να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας. Τα Lumileds συμβάλλουν επίσης στη μείωση του κόστους σας, καθώς οι αποτελεσματικά σχεδιασμένες μονάδες περιορίζουν την πολυπλοκότητα των έργων σας, μειώνοντας το κόστος της συναρμολόγησης. Έχουμε εργαστεί με κατασκευαστές εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο για να αναπτύξουμε φωτισμό LED που ικανοποιεί τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές. Με έναν πλούτο τεχνογνωσίας στη διάθεσή σας, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φωτισμό LED στον ιστότοπό μας.