Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71788/30/P0

  Προβολέας και φακός 2 σε 1

  71788/30/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Αυτός ο φορητός προβολέας και φακός 2 σε 1 της Philips και του Star Wars θα σας μαγέψει με τη μαγική αφήγηση των ιστοριών του. Περιστρέψτε ένα από τα ρολά των φιλμ για να προβάλετε μία από τις 24 σκηνές περιπετειών από το Star Wars και η περιπέτεια ξεκινά. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν το λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενώ ενεργοποιείται αμέσως, παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και αναδεικνύει τα έντονα χρώματα στο σπίτι σας.

 • Θερμό λευκό φως

  Θερμό λευκό φως

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ζεστό, λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

 • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Το κουμπί είναι ενσωματωμένο διακριτικά στη λαβή, για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

 • Δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη περιπέτειες

  Αυτό το φορητό φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρά σας της Philips και του Star Wars συνδυάζει ένα νυχτερινό φως και έναν προβολέα μαγικών εικόνων. Το νυχτερινό φως σάς κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς τη νύχτα, ενώ ο προβολέας ζωντανεύει τους αγαπημένους σας χαρακτήρες Star Wars στον τοίχο ή το ταβάνι. Αυτό το μοναδικό φωτιστικό 2 σε 1 ανεβάζει τη διαδικασία του ύπνου και τη νυχτερινή αφήγηση ιστοριών σε άλλο επίπεδο. Με τον ενσωματωμένο διακόπτη διπλής κατεύθυνσης μπορείτε να μεταβαίνετε εύκολα από το νυχτερινό φως στον προβολέα μαγικών εικόνων.

 • Σας βοηθά κατά τη διάρκεια της νύχτας

  Ο φακός της Philips και του Star Wars σας καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας στο μπάνιο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο στο σπίτι τη νύχτα. Ο εμβληματικός του σχεδιασμός είναι διαμορφωμένος για εύκολο και άνετο κράτημα.

 • Περιλαμβάνονται επιπλέον ρολά εικόνων

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars διαθέτει 3 ρολά, το καθένα από τα οποία αποτελείται από 8 διαφορετικές εικόνες που εξάπτουν τη φαντασία σας.

 • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR44 οι οποίες περιλαμβάνονται

  Αυτό το φωτιστικό λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR44 1,5 V. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις μπαταρίες αυτού του μεγέθους. Μην συνδυάζετε διαφορετικούς τύπους μπαταριών και να χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο τύπο. Οι μπαταρίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών