Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Energy Saver

Λαμπτήρας σποτ εξοικονόμησης ενέργειας

8 W (32 W), GX53, Ζεστό λευκό, Χωρίς ρύθμιση έντασης 8727900852585 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Κατευθυνόμενος λαμπτήρας με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας

  8727900852585
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900852585/8727900852585_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Energy Saver

  Λαμπτήρας σποτ εξοικονόμησης ενέργειας

  8727900852585 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips θα σας βοηθήσει να μειώσετε το λογαριασμό του ρεύματος. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής του αυτό το σποτ χαμηλής κατανάλωσης είναι η τέλεια λύση για την αντικατάσταση των λαμπτήρων αλογόνου και πυρακτώσεως. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Προτεινόμενη λιανική τιμή: 10,92 €

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κατευθυνόμενος λαμπτήρας με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας

Υψηλή ποιότητα φωτισμού

 • Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Με έως και 80% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, αυτός ο λαμπτήρας σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα από το λογαριασμό του ρεύματος, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Διάρκεια ζωής έως και 6 ολόκληρα χρόνια

  Διάρκεια ζωής έως και 6 ολόκληρα χρόνια

  Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της Philips έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο χρόνο. Με διάρκεια ζωής έως και 6 χρόνια, δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο και τα έξοδα να τους αλλάζετε συχνά, ενώ χρόνο με το χρόνο εξοικονομείτε ενέργεια.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Εάν σπάσετε ένα λαμπτήρα είναι εξαιρετικά απίθανο να επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο η υγεία σας. Εάν σπάσει ένας λαμπτήρας, αερίστε το δωμάτιο για 30 λεπτά και αφαιρέστε τα κομμάτια, κατά προτίμηση με γάντια. Τοποθετήστε τα σε κλειστή πλαστική σακούλα και μεταφέρετέ το στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα.
 • * Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ειδικά απόβλητα και να μεταφέρονται στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Η Ευρωπαϊκή βιομηχανία φωτισμού έχει δημιουργήσει υποδομές με τη δυνατότητα ανακύκλωσης υδραργύρου, άλλων μετάλλων, γυαλιού, κ.λπ.