Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71767/30/P0

  Αυτός ο φακός της Philips και του Star Wars έχει το μοτίβο του εμβληματικού BB8 που θα σας προσκαλέσει σε επικές περιπέτειες. Ασφαλής και όμορφος στην αφή, με σχεδιασμό για εύκολο και άνετο κράτημα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Το κουμπί είναι ενσωματωμένο διακριτικά στη λαβή, για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

 • Λειτουργεί με μπαταρία - 2 μπαταρίες AAA, δεν περιλαμβάνονται

  Λειτουργεί με μπαταρία - 2 μπαταρίες AAA, δεν περιλαμβάνονται

  Αυτό το φωτιστικό λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις μπαταρίες αυτού του μεγέθους. Μην συνδυάζετε διαφορετικούς τύπους μπαταριών και να χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο τύπο. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

 • Ιδανικός για γενικό φωτισμό

  Αυτό το φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρα της Philips και του Star Wars είναι το τέλειο κεντρικό φωτιστικό για να δημιουργήσετε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο. Παρέχει τον ιδανικό φωτισμό για τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 • Ανθεκτικός και με αντοχή στις πτώσεις

  Αυτός ο φακός είναι ανθεκτικός και έχει αντοχή στις πτώσεις, δεν διαθέτει αιχμηρά άκρα και είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά. Εγγυόμαστε ότι θα ζήσετε επικές στιγμές χωρίς άγχος.

 • Σας βοηθά κατά τη διάρκεια της νύχτας

  Ο φακός της Philips και του Star Wars σας καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας στο μπάνιο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο στο σπίτι τη νύχτα. Ο εμβληματικός του σχεδιασμός είναι διαμορφωμένος για εύκολο και άνετο κράτημα.

 • Προσαρμόσιμο ύψος τοποθέτησης

  Αυτό το φωτιστικό Philips συνοδεύεται από μακριά καλώδια, ώστε να υπάρχει απόλυτη ευελιξία κατά την εγκατάσταση. Εσείς απλώς επιλέξτε το ιδανικό ύψος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών