Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71767/97/P0

  Αυτός ο φακός της Philips και του Star Wars έχει το μοτίβο των εμβληματικών Stormtrooper που θα σας προσκαλέσουν σε επικές περιπέτειες. Ασφαλής και όμορφος στην αφή, με σχεδιασμό για εύκολο και άνετο κράτημα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Το κουμπί είναι ενσωματωμένο διακριτικά στη λαβή, για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

 • Ανθεκτικός και με αντοχή στις πτώσεις

  Αυτός ο φακός είναι ανθεκτικός και έχει αντοχή στις πτώσεις, δεν διαθέτει αιχμηρά άκρα και είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά. Εγγυόμαστε ότι θα ζήσετε επικές στιγμές χωρίς άγχος.

 • Σας βοηθά κατά τη διάρκεια της νύχτας

  Ο φακός της Philips και του Star Wars σας καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας στο μπάνιο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο στο σπίτι τη νύχτα. Ο εμβληματικός του σχεδιασμός είναι διαμορφωμένος για εύκολο και άνετο κράτημα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών