Προτάσεις

  Λειτουργικότητα

  Φωτιστικό οροφής

  • Άνετο φως LED που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

   8718696122785

   Λειτουργικότητα

   Φωτιστικό οροφής

   8718696122785 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Τα φωτιστικά LED Philips παρέχουν φως που έχει σχεδιαστεί για την άνεση των ματιών σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Άνετο φως LED που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

  Με EyeComfort, για φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

  • EyeComfort - φως που είναι άνετο για τα μάτια

   Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Με την αύξηση του χρόνου που περνάμε σε εσωτερικούς χώρους, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζεται σωστά το σπίτι σας. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται με αυστηρά κριτήρια, όπως τρεμόπαιγμα, στροβοσκοπικό φαινόμενο, εκτυφλωτική λάμψη, απόδοση χρώματος και εφέ ρύθμισης έντασης, για να διασφαλίζεται ότι πληρούν τις απαιτήσεις EyeComfort. Οι λαμπτήρες LED της Philips δεν παρέχουν μόνο άνετο φως, αλλά παραμένουν έτσι για όλη τη διάρκεια ζωής τους, παρέχοντας σταθερή ποιότητα φωτισμού, απόδοσης και χρώματος για περισσότερο από μια δεκαετία. Κάντε την αλλαγή σε φως που είναι άνετο για τα μάτια σας και θα δείτε άμεσα τη διαφορά.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες

   Η τεχνολογία LED της Philips παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σας έως και 15.000 ώρες.

  • Ευκολία καθαρισμού

   Τα λεία και εύκολα στον καθαρισμό υλικά έχουν ως αποτέλεσμα το σπίτι σας να δείχνει πάντα ελκυστικό, από το δάπεδο έως το ταβάνι.

  • Εύκολη εγκατάσταση

   Καμία ταλαιπωρία πια κατά την εγκατάσταση. Απλώς τοποθετήστε ή κρεμάστε το με ασφάλεια στον τοίχο ή στην οροφή και συνδέστε το. Το φωτιστικό αυτό είναι πλέον έτοιμο για χρήση.

  • Αυτό το φωτιστικό οροφής διαθέτει τεχνολογία Interlaced Optics (διεμπλεκόμενα οπτικά συστήματα), η οποία αναδιανέμει έξυπνα το φως για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία φωτισμού. Ο φακός αυτού του φωτιστικού έχει πυραμιδοειδή μικροδομή που διαχέει και κατανέμει ομοιόμορφα το φως, διευκολύνοντας τα μάτια.

   Αυτό το φωτιστικό οροφής διαθέτει τεχνολογία Interlaced Optics (διεμπλεκόμενα οπτικά συστήματα), η οποία αναδιανέμει έξυπνα το φως για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία φωτισμού. Ο φακός αυτού του φωτιστικού έχει πυραμιδοειδή μικροδομή που διαχέει και κατανέμει ομοιόμορφα το φως, διευκολύνοντας τα μάτια.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών