Προτάσεις

  Λειτουργικότητα

  Φωτιστικό οροφής

  CL505, Λευκό, Ασύρματη ρύθμιση έντασης 8718699680954 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Ρυθμίστε τον επιθυμητό φωτισμό περιβάλλοντος μόνοι σας

   8718699680954

   Λειτουργικότητα

   Φωτιστικό οροφής

   8718699680954 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Δημιουργήστε τη σωστή ατμόσφαιρα κάθε φορά. Με μερικά μόνο κλικ στο τηλεχειριστήριο, το φωτιστικό οροφής LED All-In-One της Philips σας δίνει την ευελιξία και την ευκολία να επιλέξετε ανάμεσα σε μια γκάμα ρυθμίσεων φωτισμού για κάθε στιγμή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ρυθμίστε τον επιθυμητό φωτισμό περιβάλλοντος μόνοι σας

  Με EyeComfort, για φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας.

  • EyeComfort - φως που είναι άνετο για τα μάτια

   Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Με την αύξηση του χρόνου που περνάμε σε εσωτερικούς χώρους, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζεται σωστά το σπίτι σας. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται με αυστηρά κριτήρια, όπως τρεμόπαιγμα, στροβοσκοπικό φαινόμενο, εκτυφλωτική λάμψη, απόδοση χρώματος και εφέ ρύθμισης έντασης, για να διασφαλίζεται ότι πληρούν τις απαιτήσεις EyeComfort. Οι λαμπτήρες LED της Philips δεν παρέχουν μόνο άνετο φως, αλλά παραμένουν έτσι για όλη τη διάρκεια ζωής τους, παρέχοντας σταθερή ποιότητα φωτισμού, απόδοσης και χρώματος για περισσότερο από μια δεκαετία. Κάντε την αλλαγή σε φως που είναι άνετο για τα μάτια σας και θα δείτε άμεσα τη διαφορά.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες

   Η τεχνολογία LED της Philips παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σας έως και 15.000 ώρες.

  • Με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης

   Σας επιτρέπει να αλλάξετε τη διάθεση μειώνοντας τα επίπεδα φωτεινότητας των LED, από έντονο λευκό φως σε απαλή λάμψη, όπως αυτή των παραδοσιακών λαμπτήρων.

  • Αλλαγή χρώματος SceneSwitch

   Το SceneSwitch Color Change σάς επιτρέπει να ορίσετε τη συνολική ατμόσφαιρα ενός κατοικήσιμου χώρου στο σπίτι. Μείνετε συγκεντρωμένοι με ψυχρό φως ημέρας, γίνετε πιο παραγωγικοί με ψυχρό λευκό φως ή ηρεμήστε και χαλαρώστε με θερμό λευκό φως. Στην ουσία, οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν τα φώτα στο σπίτι τους ανάλογα με τις καθημερινές δραστηριότητές τους.

  • Ομοιόμορφη κατανομή φωτισμού

   Φωτίστε τα δωμάτιά σας με σταθερό και ομοιόμορφο τρόπο.

  • 4 προκαθορισμένα σκηνικά

   Απολαύστε διαφορετική ατμόσφαιρα με τα εύχρηστα προκαθορισμένα σκηνικά φωτισμού για κάθε περίσταση.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.