Προτάσεις

  Λειτουργικότητα

  Φωτιστικό οροφής

  • Ένα φωτιστικό. Ο διακόπτης σας. Τρεις ρυθμίσεις φωτισμού.

   8719514334489

   Λειτουργικότητα

   Φωτιστικό οροφής

   8719514334489 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Συνδυάστε προσαρμοζόμενο φωτισμό με ένα άνετο αεράκι με το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips, το οποίο περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο. Με διαφανή πτερύγια που αναδιπλώνονται όταν δεν χρησιμοποιούνται και τρεις ρυθμίσεις φωτισμού SceneSwitch, αυτό το φωτιστικό δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα σε οποιονδήποτε χώρο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ένα φωτιστικό. Ο διακόπτης σας. Τρεις ρυθμίσεις φωτισμού.

  • Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips προσφέρει δυνατό, έντονο και ταυτόχρονα ξεκούραστο φως για το σπίτι σας, το οποίο μπορείτε να ελέγξετε με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται ή με έναν διακόπτη τοίχου.

   Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips προσφέρει δυνατό, έντονο και ταυτόχρονα ξεκούραστο φως για το σπίτι σας, το οποίο μπορείτε να ελέγξετε με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται ή με έναν διακόπτη τοίχου.

  • Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους ασφάλειας και περιλαμβάνει αγκυρόβιδες και στιβαρή σχεδίαση μαζί με άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

   Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους ασφάλειας και περιλαμβάνει αγκυρόβιδες και στιβαρή σχεδίαση μαζί με άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

  • Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips προσφέρει αθόρυβο μοτέρ που ανακυκλοφορεί τον αέρα στο δωμάτιο χωρίς να παράγει δυνατό θόρυβο.

   Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips προσφέρει αθόρυβο μοτέρ που ανακυκλοφορεί τον αέρα στο δωμάτιο χωρίς να παράγει δυνατό θόρυβο.

  • Ξεχάστε τις κινούμενες σκιές στην οροφή: αυτός ο ανεμιστήρας έχει διάφανα πτερύγια που αναδιπλώνονται μέσα στο φωτιστικό και δεν φαίνονται όταν δεν χρησιμοποιείται.

   Ξεχάστε τις κινούμενες σκιές στην οροφή: αυτός ο ανεμιστήρας έχει διάφανα πτερύγια που αναδιπλώνονται μέσα στο φωτιστικό και δεν φαίνονται όταν δεν χρησιμοποιείται.

  • Επιλέξτε ανάμεσα από πέντε διαφορετικούς χρονοδιακόπτες που σβήνουν το φως μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα — και καθορίστε τους με το τηλεχειριστήριο.

   Επιλέξτε ανάμεσα από πέντε διαφορετικούς χρονοδιακόπτες που σβήνουν το φως μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα — και καθορίστε τους με το τηλεχειριστήριο.

  • Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips σχεδιάστηκε για να διασφαλίσει την ισχυρή κυκλοφορία του αέρα και συνεχή αξιοπιστία με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή με κλιματισμό για ταχύτερη ψύξη.

   Το φωτιστικό LED με αναδιπλούμενο ανεμιστήρα οροφής της Philips σχεδιάστηκε για να διασφαλίσει την ισχυρή κυκλοφορία του αέρα και συνεχή αξιοπιστία με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή με κλιματισμό για ταχύτερη ψύξη.

  • Το τηλεχειριστήριο παρέχει εύκολο έλεγχο σε όλες τις λειτουργίες του ανεμιστήρα οροφής και του φωτιστικού. Ανάψτε ή σβήστε τον ανεμιστήρα ή το φως, επιλέξτε από τις τρεις διαφορετικές ταχύτητες του ανεμιστήρα, επιλέξτε διαδοχικά τις ρυθμίσεις φωτισμού SceneSwitch, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Flashlight ή ορίστε έναν από τους πέντε χρονοδιακόπτες.

   Το τηλεχειριστήριο παρέχει εύκολο έλεγχο σε όλες τις λειτουργίες του ανεμιστήρα οροφής και του φωτιστικού. Ανάψτε ή σβήστε τον ανεμιστήρα ή το φως, επιλέξτε από τις τρεις διαφορετικές ταχύτητες του ανεμιστήρα, επιλέξτε διαδοχικά τις ρυθμίσεις φωτισμού SceneSwitch, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Flashlight ή ορίστε έναν από τους πέντε χρονοδιακόπτες.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.