Προτάσεις

  Λευκό Hue

  Συσκευασία 1 τεμαχίων A67 E27

  Δυνατό, έντονο λευκό φως, Άμεσος έλεγχος μέσω Bluetooth, Έλεγχος με εφαρμογή ή φωνητικός έλεγχος*, Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες 8718699747992 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8718699747992

   Λευκό Hue

   Συσκευασία 1 τεμαχίων A67 E27

   8718699747992 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αποκτήστε έντονο φωτισμό για χώρους όπως το γκαράζ ή την κουζίνα, αλλά και πιο απαλό φως για οποιοδήποτε δωμάτιο, με τον λαμπτήρα Philips Hue White A67, ο οποίος προσφέρει ισχυρή απόδοση 1600 lumen (ισοδύναμη με 100 W) και ασύρματη ρύθμιση έντασης. Συνδέστε τον λαμπτήρα με τη γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε το πλήρες σετ των δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Το Philips Hue με Bluetooth είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε με τον έξυπνο φωτισμό. Δημιουργήστε άμεσα την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τους λαμπτήρες LED με δυνατότητα Bluetooth και την εφαρμογή Hue Bluetooth, που σας επιτρέπει να ελέγξετε έως και 10 φώτα σε ένα δωμάτιο.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ενεργοποιήστε τη βοήθεια χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας σε οποιοδήποτε δωμάτιο με τα έξυπνα φώτα με δυνατότητα Bluetooth που ενεργοποιούνται με τη φωνή. Απλώς κάντε τη ζεύξη των λαμπτήρων Hue με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή με το Amazon Echo ή το Google Home για να απολαύσετε την ευκολία της διαχείρισης των έξυπνων φώτων με τη φωνή σας.

  • Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Απολαύστε την ιδανική απόχρωση θερμού λευκού φωτός για να αναδείξετε οποιοδήποτε διακόσμηση στο σπίτι σας και για να σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες, Ο πλήρως ρυθμιζόμενος, έξυπνος φωτισμός Hue White αποτελεί το ιδανικό βήμα για τη ρύθμιση της κατάλληλης ατμόσφαιρας στο σπίτι σας (υψηλά lumen)

  • Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge στην εγκατάσταση που ελέγχεται μέσω Bluetooth για να κάνετε το σύστημα έξυπνου φωτισμού ακόμα πιο έξυπνο.* Με τη γέφυρα Hue Bridge μπορείτε να προσθέσετε έως και 50 λαμπτήρες — συμπεριλαμβανομένων των λαμπτήρων με δυνατότητα Bluetooth που ήδη έχετε — και έξυπνα αξεσουάρ σε όλο το σπίτι, αλλά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναβαθμισμένες λειτουργίες, όπως ο έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού.

  • Δυνατό, έντονο λευκό φως

   Δυνατό, έντονο λευκό φως

   Ο λαμπτήρας παρέχει έντονο λευκό φως που είναι τόσο δυνατό ώστε να φωτίζει πλήρως την κουζίνα, το γκαράζ ή οποιοδήποτε δωμάτιο στο οποίο χρειάζεστε λειτουργικό φωτισμό. Με απόδοση 1600 lumen έντονου φωτός, δικαιολογημένα είναι ο πιο φωτεινός λαμπτήρας Philips Hue.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών