Προτάσεις

  Λευκό Hue

  Luster P45 E14, συσκευασία 2 τεμ.

  Απαλό λευκό φως, Άμεσος έλεγχος μέσω Bluetooth, Έλεγχος με εφαρμογή ή φωνητικός έλεγχος*, Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες 8719514266902 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8719514266902

   Λευκό Hue

   Luster P45 E14, συσκευασία 2 τεμ.

   8719514266902 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Συνδέστε τα μικρότερα φωτιστικά σας — για παράδειγμα φωτιστικά γραφείου, επιτοίχια ή επιτραπέζια φωτιστικά — με δύο λαμπτήρες Philips Hue White luster P45 E14. Αυτοί οι μικροί λαμπτήρες προσφέρουν θερμό λευκό φως με ρύθμιση έντασης και έλεγχο Bluetooth σε ένα δωμάτιο. Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε το πλήρες σετ των δυνατοτήτων. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Με την εφαρμογή Hue Bluetooth, μπορείτε να ελέγχετε τα έξυπνα φώτα Hue που έχετε εγκατεστημένα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας. Προσθέστε έως και 10 έξυπνα φώτα και ελέγξτε τα όλα μαζί με το απλό άγγιγμα ενός πλήκτρου στην κινητή συσκευή σας.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Το Philips Hue συνεργάζεται με το Amazon Alexa και το Google Assistant, όταν συνδυάζεται με μια συμβατή συσκευή Google Nest ή Amazon Echo. Απλές φωνητικές εντολές σάς επιτρέπουν να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ή έναν μόνο λαμπτήρα.

  • Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά Hue προσφέρουν απαλό λευκό φωτισμό. Με ρύθμιση έντασης από έντονο φως ημέρας μέχρι χαμηλά φώτα νύχτας, αυτά τα έξυπνα φώτα σας επιτρέπουν να γεμίζετε το σπίτι σας με το ιδανικό επίπεδο θερμού φωτισμού όποτε το χρειάζεστε.

  • Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge (πωλείται ξεχωριστά) στον έξυπνο φωτισμό σας και απολαύστε όλες τις δυνατότητες της εμπειρίας Philips Hue. Με μια γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να προσθέσετε έως και 50 έξυπνες φωτεινές μονάδες, για να τις ελέγχετε σε όλο το σπίτι σας. Δημιουργήστε προγράμματα φωτισμού για να αυτοματοποιήσετε ολόκληρο το σύστημα του έξυπνου οικιακού φωτισμού σας. Ελέγξτε τα φώτα σας ενώ απουσιάζετε από το σπίτι ή προσθέστε περιφερειακά όπως αισθητήρες κίνησης και έξυπνους διακόπτες.

  • Αποκτήστε την ιδανική επιλογή για μικρά φωτιστικά

   Αποκτήστε την ιδανική επιλογή για μικρά φωτιστικά

   Αυτός ο μικρός λαμπτήρας LED είναι φτιαγμένος για φωτιστικά με μικρό ύψος, στα οποία δεν χωράει ο λαμπτήρας Candelabra. Διαθέτει στρογγυλεμένο σχήμα P45 με ύψος περίπου 77 mm και πλάτος 45 mm, καθιστώντας τον αρκετά μικρό για να χωράει σε στενούς χώρους, αλλά τόσο φωτεινό ώστε να παρέχει φωτισμό για τις εργασίες σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών