Προτάσεις

  Hue White

  Έξυπνος λαμπτήρας A60 - E27 - 800 (συσκευασία 4 τεμ.)

  Έως 800 lumens*, Απαλό λευκό φως, Άμεσος έλεγχος μέσω Bluetooth, Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες 8719514319141 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8719514319141
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   Hue White

   Έξυπνος λαμπτήρας A60 - E27 - 800 (συσκευασία 4 τεμ.)

   8719514319141 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αποκτήστε έξυπνο φωτισμό σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας με τέσσερις έξυπνους λαμπτήρες LED με κάλυκα E27 που παρέχουν απαλό λευκό φωτισμό. Είναι κατάλληλοι για τα περισσότερα φωτιστικά και παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης και ασύρματης ρύθμισης της έντασης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Άνετο, απαλό λευκό φως

   Άνετο, απαλό λευκό φως

   Με φωτεινότητα συγκρίσιμη με εκείνη ενός παραδοσιακού λαμπτήρα 60 W, αυτοί οι λαμπτήρες παρέχουν επαρκές επίπεδο λευκού φωτισμού που είναι αρκετά φωτεινό για να διαβάσετε στον καναπέ, να ακούσετε μουσική ή απλώς να χαλαρώσετε στο υπνοδωμάτιό σας.

  • Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Με την εφαρμογή Hue Bluetooth, μπορείτε να ελέγχετε τα έξυπνα φώτα Hue που έχετε εγκατεστημένα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας. Προσθέστε έως και 10 έξυπνα φώτα και ελέγξτε τα όλα μαζί με το απλό άγγιγμα ενός πλήκτρου στην κινητή συσκευή σας.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Το Philips Hue συνεργάζεται με το Amazon Alexa και το Google Assistant, όταν συνδυάζεται με μια συμβατή συσκευή Google Nest ή Amazon Echo. Απλές φωνητικές εντολές σάς επιτρέπουν να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ή έναν μόνο λαμπτήρα.

  • Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά Hue προσφέρουν απαλό λευκό φωτισμό. Με ρύθμιση έντασης από έντονο φως ημέρας μέχρι χαμηλά φώτα νύχτας, αυτά τα έξυπνα φώτα σας επιτρέπουν να γεμίζετε το σπίτι σας με το ιδανικό επίπεδο θερμού φωτισμού όποτε το χρειάζεστε.

  • Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge (πωλείται ξεχωριστά) στον έξυπνο φωτισμό σας και απολαύστε όλες τις δυνατότητες της εμπειρίας Philips Hue. Με μια γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να προσθέσετε έως και 50 έξυπνες φωτεινές μονάδες, για να τις ελέγχετε σε όλο το σπίτι σας. Δημιουργήστε προγράμματα φωτισμού για να αυτοματοποιήσετε ολόκληρο το σύστημα του έξυπνου οικιακού φωτισμού σας. Ελέγξτε τα φώτα σας ενώ απουσιάζετε από το σπίτι ή προσθέστε περιφερειακά όπως αισθητήρες κίνησης και έξυπνους διακόπτες.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών