Προτάσεις

  Hue White Ambiance Νήματος

  Κερί - Έξυπνος λαμπτήρας E14

  Θερμό έως ψυχρό λευκό φως, Άμεσος έλεγχος μέσω Bluetooth, Έλεγχος με εφαρμογή ή φωνητικός έλεγχος*, Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες 8719514411807 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8719514411807
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   Hue White Ambiance Νήματος

   Κερί - Έξυπνος λαμπτήρας E14

   8719514411807 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αποκτήστε την κλασική εμφάνιση ενός vintage λαμπτήρα σε μικρότερο μέγεθος. Ο λαμπτήρας νήματος σε σχήμα κεριού διαθέτει σπειροειδές εσωτερικό νήμα και κάλυκα E14 και είναι ιδανικός για θερμό έως ψυχρό φως σε μικρά φωτιστικά όπου θέλετε στυλ vintage με μοντέρνα πινελιά. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Το Philips Hue συνεργάζεται με το Amazon Alexa και το Google Assistant, όταν συνδυάζεται με μια συμβατή συσκευή Google Nest ή Amazon Echo. Απλές φωνητικές εντολές σάς επιτρέπουν να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ή έναν μόνο λαμπτήρα.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Αποκτήστε τον έλεγχο των φώτων σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, αλλά τη φωνή σας! Απλές φωνητικές εντολές σας επιτρέπουν να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ή έναν μόνο λαμπτήρα. *Η δυνατότητα αυτή συνεργάζεται με το Google Assistant και το Amazon Alexa.

  • Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Ξεκλειδώστε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού με τη γέφυρα Hue Bridge

   Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge (πωλείται ξεχωριστά) στον έξυπνο φωτισμό σας και απολαύστε όλες τις δυνατότητες της εμπειρίας Philips Hue. Με μια γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να προσθέσετε έως και 50 έξυπνες φωτεινές μονάδες, για να τις ελέγχετε σε όλο το σπίτι σας. Δημιουργήστε προγράμματα φωτισμού για να αυτοματοποιήσετε ολόκληρο το σύστημα του έξυπνου οικιακού φωτισμού σας. Ελέγξτε τα φώτα σας ενώ απουσιάζετε από το σπίτι ή προσθέστε περιφερειακά όπως αισθητήρες κίνησης και έξυπνους διακόπτες.

  • Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με θερμό έως ψυχρό λευκό φωτισμό

   Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με θερμό έως ψυχρό λευκό φωτισμό

   Επιλέξτε από πάνω από 50.000 αποχρώσεις θερμού έως ψυχρού λευκού φωτός για να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας για κάθε δραστηριότητα και ώρα της ημέρας. Χρησιμοποιήστε έντονο, λευκό φως κάθε πρωί για να ξεκινήσετε τη μέρα με ενέργεια και να είστε σε εγρήγορση ή συνδυάστε τη βραδινή ρουτίνα για να χαλαρώσετε με μια μειωμένης έντασης χρυσή λάμψη.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών