Προτάσεις

  Hue White Ambiance Νήματος

  Έξυπνος λαμπτήρας Ε27 - ST72 Edison

  Θερμό έως ψυχρό λευκό, Έλεγχος με εφαρμογή ή φωνητικός έλεγχος*, Άμεσος έλεγχος μέσω Bluetooth, Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες 8719514301504 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8719514301504
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   Hue White Ambiance Νήματος

   Έξυπνος λαμπτήρας Ε27 - ST72 Edison

   8719514301504 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αποκτήστε θερμό έως ψυχρό λευκό φωτισμό με τον λαμπτήρα ST72. Διαθέτει κάλυκα E27, σπειροειδές εσωτερικό νήμα, τη δυνατότητα άμεσης ρύθμισης της έντασης και την πλήρη σουίτα έξυπνων δυνατοτήτων φωτισμού. Αυτός ο λαμπτήρας LED συνδυάζει το παλιό με το νέο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Με την εφαρμογή Hue Bluetooth, μπορείτε να ελέγχετε τα έξυπνα φώτα Hue που έχετε εγκατεστημένα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας. Προσθέστε έως και 10 έξυπνα φώτα και ελέγξτε τα όλα μαζί με το απλό άγγιγμα ενός πλήκτρου στην κινητή συσκευή σας.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Αποκτήστε τον έλεγχο των φώτων σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, αλλά τη φωνή σας! Απλές φωνητικές εντολές σας επιτρέπουν να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ή έναν μόνο λαμπτήρα. *Η δυνατότητα αυτή συνεργάζεται με το Google Assistant και το Amazon Alexa.

  • Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με απαλό λευκό φωτισμό

   Οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά Hue προσφέρουν απαλό λευκό φωτισμό. Με ρύθμιση έντασης από έντονο φως ημέρας μέχρι χαμηλά φώτα νύχτας, αυτά τα έξυπνα φώτα σας επιτρέπουν να γεμίζετε το σπίτι σας με το ιδανικό επίπεδο θερμού φωτισμού όποτε το χρειάζεστε.

  • Ξεκλειδώστε την πλήρη σουίτα έξυπνων δυνατοτήτων φωτισμού με το Hue Bridge

   Ξεκλειδώστε την πλήρη σουίτα έξυπνων δυνατοτήτων φωτισμού με το Hue Bridge

   Το Hue Bridge ξεκλειδώνει τις δυνατότητες που κάνουν τον έξυπνο φωτισμό πραγματικά έξυπνο — έλεγχος του φωτισμού όταν είστε εκτός σπιτιού, φωνητικός έλεγχος, αυτοματοποιημένος φωτισμός και πολλά άλλα. Προσθέστε ένα Hue Bridge στην εγκατάστασή σας για να δημιουργήσετε συναρπαστικές εμπειρίες, να αξιοποιήσετε την τεχνολογία που είναι ασφαλής και αξιόπιστη και πολλά άλλα. Το Hue Bridge είναι το κλειδί για έξυπνο φωτισμό, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

  • Μοντέρνες δυνατότητες με σχεδίαση vintage

   Μοντέρνες δυνατότητες με σχεδίαση vintage

   Απολαύστε τη δημοφιλή εμφάνιση των λαμπτήρων Edison, που επιτυγχάνεται χάρη σε ένα ιδιαίτερο εσωτερικό σπιράλ έντονης φωτεινότητας και ένα διαφανές σφαιρικό γυαλί, με έξυπνους λαμπτήρες νήματος. Αυτοί οι έξυπνοι ρετρό λαμπτήρες LED συνδυάζουν την όψη και αίσθηση της απλής σχεδίασης vintage με την ισχύ του συστήματος έξυπνου φωτισμού Philips Hue.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών