Προτάσεις

  HueWhite ambiance

  Μονός λαμπτήρας E14

  Λαμπτήρας E14, Θερμό έως ψυχρό λευκό φως, Με ρύθμιση έντασης, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge* 8718696695203 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Φωτίστε κάθε σας στιγμή!

   8718696695203

   HueWhite ambiance

   Μονός λαμπτήρας E14

   8718696695203 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αποκτήστε θερμό έως ψυχρό λευκό φως στο σπίτι σας με αυτόν τον έξυπνο λαμπτήρα φωτισμού E14. Χρησιμοποιήστε το ψυχρό φως για να αναζωογονηθείτε το πρωί και ζεστούς τόνους για να χαλαρώσετε το βράδυ. Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε τον πλήρη έλεγχο και τις δυνατότητες του έξυπνου φωτισμού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Φωτίστε κάθε σας στιγμή!

  Συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας σας!

  • Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Χρησιμοποιήστε τις πάνω από 50.000 αποχρώσεις λευκού φωτός, από θερμό έως ψυχρό, για να φτιάξετε τη διάθεσή σας για εργασία, παιχνίδι ή χαλάρωση ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Ξεκινήστε το πρωινό σας με υπέροχη διάθεση και ψυχρό, αναζωογονητικό έντονο λευκό φως ή χαλαρώστε τη νύχτα με χρυσαφί τόνους.

  • Απολαύστε τον σωστό έξυπνο φωτισμό για τις καθημερινές εργασίες

   Απολαύστε τον σωστό έξυπνο φωτισμό για τις καθημερινές εργασίες

   Κάντε την ημέρα σας πιο εύκολη με τα τέσσερα προκαθορισμένα σκηνικά φωτισμού που έχουν δημιουργηθεί για τις καθημερινές εργασίες σας. Δύο σκηνικά φωτισμού με ψυχρούς τόνους, το Energize και το Concentrate, σας βοηθούν να ξεκινήσετε την ημέρα και να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας, ενώ τα πιο ζεστά σκηνικά φωτισμού, το Read και το Relax, σας βοηθούν να απολαύσετε ένα καλό βιβλίο και σας ηρεμούν.

  • Έξυπνα φώτα που σας ξυπνούν και σας βοηθούν να κοιμηθείτε

   Έξυπνα φώτα που σας ξυπνούν και σας βοηθούν να κοιμηθείτε

   Ρυθμίστε τα φώτα ώστε η ένταση να αυξάνεται σταδιακά σε προκαθορισμένη ώρα κάθε πρωί, μιμούμενη την ανατολή του ηλίου για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ηρεμία και καλή διάθεση. Το βράδυ, τα χαλαρωτικά θερμά λευκά φώτα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

  • Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Με την εφαρμογή Philips Hue app έχετε τον πλήρη έλεγχο των φώτων σας, ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Ανάψτε και σβήστε τα φώτα σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας απλά την εφαρμογή και διασφαλίστε ότι το σπίτι σας θα είναι πάντα φωτισμένο με τον τρόπο που θέλετε.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Συνδέοντας τα φώτα σας με τη γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με τις συσκευές Alexa, Apple HomeKit και Google Assistant και να τα ελέγξετε με τη φωνή σας. Με απλές φωνητικές εντολές μπορείτε να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα, να μειώσετε ή να αυξήσετε την έντασή τους, ακόμη και να επιλέξετε ένα σκηνικό φωτισμού.

  • Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για τον πλήρη έλεγχο του έξυπνου φωτισμού

   Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για τον πλήρη έλεγχο του έξυπνου φωτισμού

   Το προϊόν αυτό απαιτεί σύνδεση με τη γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε τον πλήρη έλεγχο και τις δυνατότητες του έξυπνου φωτισμού. Ελέγξτε τα φώτα σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Philips Hue app, ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, δραστηριότητες, προσθέστε ή αφαιρέστε φώτα κ.ά. *Η γέφυρα Hue Bridge πωλείται ξεχωριστά

  Προβολή όλων των προδιαγραφών