Προτάσεις

  HueWhite ambiance

  Κιτ Starter E27

  Θερμό έως ψυχρό λευκό φως, Περιλαμβάνεται γέφυρα Hue Bridge, Έλεγχος με εφαρμογή ή φωνητικός έλεγχος*, Περιλαμβάνεται Hue Dimmer switch 8718699736088 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8718699736088

   HueWhite ambiance

   Κιτ Starter E27

   8718699736088 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Απολαύστε χαλαρωτικά και αναζωογονητικά σκηνικά φωτισμού ή δημιουργήστε στη στιγμή τις δικές σας ρυθμίσεις φωτισμού με το starter kit ατμοσφαιρικού φωτισμού Hue White Ambiance. Περιλαμβάνει γέφυρα Hue Bridge, 2 έξυπνους λαμπτήρες που προσφέρουν το πλήρες φάσμα λευκού φωτός και έναν διακόπτη ρύθμισης της έντασης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Φωνητικός έλεγχος

   Φωνητικός έλεγχος

   Το Philips Hue είναι συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple HomeKit και Google Home, με την υποστήριξη του Google Assistant, που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας. Ανάψτε και σβήστε τα φώτα. Ρυθμίστε στην επιθυμητή φωτεινότητα για την ιδανική ατμόσφαιρα. Ανακαλέστε παλαιότερες ρυθμίσεις, αλλάξτε χρώμα και πολλά ακόμα χωρίς κόπο.

  • Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Χρησιμοποιήστε τις πάνω από 50.000 αποχρώσεις λευκού φωτός, από θερμό έως ψυχρό, για να φτιάξετε τη διάθεσή σας για εργασία, παιχνίδι ή χαλάρωση ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Ξεκινήστε το πρωινό σας με υπέροχη διάθεση και ψυχρό, αναζωογονητικό έντονο λευκό φως ή χαλαρώστε τη νύχτα με χρυσαφί τόνους.

  • Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Με την εφαρμογή Philips Hue app έχετε τον πλήρη έλεγχο των φώτων σας, ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Ανάψτε και σβήστε τα φώτα σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας απλά την εφαρμογή και διασφαλίστε ότι το σπίτι σας θα είναι πάντα φωτισμένο με τον τρόπο που θέλετε.

  • Απολαύστε τον σωστό έξυπνο φωτισμό για τις καθημερινές εργασίες

   Απολαύστε τον σωστό έξυπνο φωτισμό για τις καθημερινές εργασίες

   Κάντε την ημέρα σας πιο εύκολη με τα τέσσερα προκαθορισμένα σκηνικά φωτισμού που έχουν δημιουργηθεί για τις καθημερινές εργασίες σας. Δύο σκηνικά φωτισμού με ψυχρούς τόνους, το Energize και το Concentrate, σας βοηθούν να ξεκινήσετε την ημέρα και να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας, ενώ τα πιο ζεστά σκηνικά φωτισμού, το Read και το Relax, σας βοηθούν να απολαύσετε ένα καλό βιβλίο και σας ηρεμούν.

  • Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Η γέφυρα Hue Bridge αποτελεί βασικό εξάρτημα ενός έξυπνου συστήματος φωτισμού Philips Hue. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη λειτουργία, που επικοινωνεί με τους έξυπνους λαμπτήρες φωτισμού και την εφαρμογή Hue app, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα πάντα συνεργάζονται απρόσκοπτα. Επίσης, παρέχει δυνατότητες έξυπνου οικιακού αυτοματισμού, όπως προγραμματισμό δραστηριοτήτων και χρονοδιακοπτών.

  • Στερεώστε τον ροοστάτη οπουδήποτε

   Στερεώστε τον ροοστάτη οπουδήποτε

   Ο ροοστάτης - διακόπτης Philips Hue λειτουργεί ως κανονικός διακόπτης τοίχου και ως ρυθμιστής έντασης — αλλά καλύτερα. Εκτός από τη δυνατότητα στερέωσης με βίδες ή με ισχυρή αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης, μπορείτε να αφαιρέσετε το τηλεχειριστήριο με τη μαγνητική βάση και να το μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών