Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Προτάσεις

  Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue

  Φορητό φωτιστικό Go

  Ενσωματωμένο LED, White, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge*, Φωνητικός έλεγχος* 7146060PH Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απεριόριστες δυνατότητες

   71460/60/PH

   Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue

   Φορητό φωτιστικό Go

   71460/60/PH Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Προσθέστε στο σύστημά σας ένα Philips Hue Go με λευκό και χρωματιστό φωτισμό. Το Go έχει μια κομψή σχεδίαση με διαφανές περίβλημα. Είναι ασύρματο, φορητό και επαναφορτιζόμενο, με διάρκεια λειτουργίας έως και 3 ώρες. Ελέγχεται μέσω του συστήματος Hue ή μέσω του κουμπιού που βρίσκεται επάνω στο προϊόν. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απεριόριστες δυνατότητες

  για εξαιρετικές εμπειρίες

  • Φορητό

   Φορητό

   Το Philips Hue Go είναι το πιο ευέλικτο φως για το σπίτι σας. Συνδέστε το σε πρίζα και χρησιμοποιήστε το για να τονίσετε τους τοίχους σας με έγχρωμο ή λευκό φως. Εκτός πρίζας, γίνεται ένα φορητό αξεσουάρ που μπορείτε να μεταφέρετε οπουδήποτε χρειάζεστε φως για τις δραστηριότητές σας. Τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ώρες. Επιπλέον, σε φορητή λειτουργία, το Philips Hue Go μπορεί να ελεγχθεί πλήρως με την έξυπνη συσκευή σας. Η ενσωματωμένη έξυπνη διαχείριση μπαταρίας εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή χρήση. Παρόλο που το Philips Hue Go δεν είναι αδιάβροχο, έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

  • Χειριστήριο επάνω στο προϊόν

   Χειριστήριο επάνω στο προϊόν

   Ρυθμίστε το Philips Hue Go ακόμη και χωρίς την έξυπνη συσκευή σας. Ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις φωτισμού πατώντας το κουμπί που βρίσκεται επάνω στο προϊόν. Επιλέξτε μεταξύ 7 διαφορετικών εφέ φωτισμού: λειτουργικό θερμό λευκό φως, δροσερό αναζωογονητικό φως ημέρας και 5 φυσικά δυναμικά εφέ φωτισμού που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες στιγμές σας. Ή επιλέξτε εναλλαγή των χρωμάτων πατώντας μία φορά και, στη συνέχεια, παρατεταμένα το κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το επιθυμητό χρώμα. Η διασκέδαση αρχίζει πραγματικά όταν συνδέετε το Philips Hue Go με τη Γέφυρα. Ρυθμίστε το Philips Hue Go από την έξυπνη συσκευή σας και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες.

  • Φυσικά δυναμικά εφέ

   Φυσικά δυναμικά εφέ

   Βελτιώστε τις ιδιαίτερες στιγμές σας με αναζωογονητικό φως. Το Philips Hue Go διαθέτει 5 φυσικά δυναμικά εφέ φωτισμού κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest και Night Adventure. Κάθε δυναμικό εφέ έχει τη δική του ανάμειξη χρωμάτων για να ρυθμίζετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

  • Πλήρης έλεγχος μέσω έξυπνης συσκευής με τη γέφυρα (bridge) Hue

   Πλήρης έλεγχος μέσω έξυπνης συσκευής με τη γέφυρα (bridge) Hue

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) για να ξεκλειδώσετε τις ατελείωτες δυνατότητες του συστήματος.

  • Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με 16 εκατομμύρια χρώματα

   Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με 16 εκατομμύρια χρώματα

   Παίξτε με το φως και επιλέξτε από 16 εκατομμύρια χρώματα για να αλλάξετε άμεσα την εμφάνιση και την ατμόσφαιρα του δωματίου σας. Δημιουργήστε εύκολα το ιδανικό σκηνικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε μια αγαπημένη σας φωτογραφία και ξαναζήστε την ιδιαίτερη στιγμή με πινελιές φωτός. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις φωτισμού και ανακαλέστε τις όποτε θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού

  • Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Επεκτείνετε την τηλεοπτική σας εμπειρία προβολής σε όλο το δωμάτιο ή συγχρονίστε το φως με την αγαπημένη σας μουσική και δείτε πώς αντιδρά στο ρυθμό. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue.

  • Φωτίστε το παιχνίδι

   Φωτίστε το παιχνίδι

   Απογειώστε την εμπειρία παιχνιδιού. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue.

  • Ξυπνήστε και κοιμηθείτε φυσικά

   Ξυπνήστε και κοιμηθείτε φυσικά

   Η οικογένεια προϊόντων Philips Hue θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε όπως προτιμάτε, για να ξεκινήσετε την ημέρα σας αναζωογονημένοι. Η φωτεινότητα αυξάνεται σταδιακά μιμούμενη την ανατολή του ηλίου και σας βοηθά να ξυπνάτε φυσικά, αντί να ξυπνάτε από τον δυνατό ήχο του ξυπνητηριού. Ξεκινήστε την ημέρα σας με τον σωστό τρόπο. Το βράδυ, το χαλαρωτικό θερμό λευκό φως σάς βοηθά να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

  • Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση και διακοσμήστε το σπίτι σας με θερμό μέχρι ψυχρό λευκό φως. Απολαύστε διαφορετικά στυλ καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με καθαρό λευκό φως που θυμίζει ανοιξιάτικο αεράκι, το θερμό λευκό φως του καλοκαιρινού ήλιου ή το ψυχρό μιας χειμωνιάτικης ημέρας.

  • Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και ενεργοποιηθείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού

   Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και ενεργοποιηθείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού

   Το φως επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Το Philips Hue μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες σε απολαυστικές στιγμές. Παραλείψτε τον πρωινό καφέ και ετοιμαστείτε για την ημέρα με ψυχρό, λαμπερό λευκό φως ημέρας που ενεργοποιεί το σώμα και το πνεύμα σας. Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας με τέλεια ρυθμισμένο έντονο λευκό φως. Ή καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μια απαλή λάμψη λευκού φωτός, για να τελειώσει τέλεια η ημέρα.

  • Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Με τις εφαρμογές Philips Hue για iOS και Android μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από απόσταση, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα, όταν φύγατε από το σπίτι, και ανάψτε τα αν δουλεύετε μέχρι αργά.

  • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Χάρη στο Philips Hue, μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού του Philips Hue app. Ρυθμίστε τα φώτα ώστε να ανάβουν μια προκαθορισμένη ώρα, για να είναι αναμμένα όταν φτάνετε σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα φώτα στα δωμάτια ώστε να ανάβουν διαφορετικές ώρες. Και φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τα φώτα να σβήνουν σταδιακά τη νύχτα, για να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά αν αφήσατε κάποιος φως αναμμένο.

  • Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Απολαύστε εγγυημένη ομαλή ρύθμιση έντασης φωτισμού με το Philips Hue. Ούτε πολύ έντονο φως, ούτε πολύ χαμηλό, αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, χωρίς καλώδια, ηλεκτρολόγους ή εγκαταστάσεις

  • Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • *Η γέφυρα Hue bridge πωλείται χωριστά