Προτάσεις

  Hue White and Color Ambiance

  Επιτραπέζιο φωτιστικό Iris

  Ενσωματωμένο LED, Λευκό, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge*, Φωνητικός έλεγχος* 7199960PH Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Φωτίστε τον κόσμο σας με χρώμα.

   71999/60/PH

   Hue White and Color Ambiance

   Επιτραπέζιο φωτιστικό Iris

   71999/60/PH Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Προσθέστε ένα Philips Hue Bloom στο σύστημά σας και μεταμορφώστε το σπίτι σας με λευκό και χρωματιστό φωτισμό υψηλής ποιότητας. Δημιουργήστε έμμεσο ατμοσφαιρικό φωτισμό και αναδείξτε έπιπλα ή δομές στο σπίτι σας. Τοποθετήστε το όπου υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Φωτίστε τον κόσμο σας με χρώμα.

  • Τοποθέτηση και άμεση λειτουργία

   Τοποθέτηση και άμεση λειτουργία

   Το Philips Hue bloom έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί έμμεσο φωτισμό περιβάλλοντος και είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναδείξετε συγκεκριμένα έπιπλα ή αρχιτεκτονικά στοιχεία στο σπίτι σας. Πρόκειται για προϊόν που μπαίνει σε πρίζα, επομένως μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε και να το τοποθετήσετε όπου υπάρχει πρίζα. Μπορείτε να το βάλετε στο ντουλάπι της τηλεόρασης, το γραφείο ή κάτω από τον αγαπημένο σας πίνακα. Τοποθετήστε το σε εμφανές ή κρυφό σημείο, καθώς το βραβευμένο του σχέδιο συνδυάζεται άψογα με κάθε χώρο.

  • Τονίστε με χρώμα

   Τονίστε με χρώμα

   Επιλέξτε ανάμεσα από 16 εκατομμύρια χρώματα. Προσθέστε χρωματικούς τόνους στο σπίτι σας, φωτίστε έναν χώρο με μια πινελιά χρώματος ή τους τοίχους σας με εκπληκτικές αποχρώσεις. Μειώστε την ένταση και συνδυάστε απαλά χρώματα για ήπια εφέ φωτισμού.

  • Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Επεκτείνετε την τηλεοπτική σας εμπειρία προβολής σε όλο το δωμάτιο ή συγχρονίστε το φως με την αγαπημένη σας μουσική και δείτε πώς αντιδρά στο ρυθμό. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue.

  • Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Με τις εφαρμογές Philips Hue για iOS και Android μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από απόσταση, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα, όταν φύγατε από το σπίτι, και ανάψτε τα αν δουλεύετε μέχρι αργά.

  • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Χάρη στο Philips Hue, μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού του Philips Hue app. Ρυθμίστε τα φώτα ώστε να ανάβουν μια προκαθορισμένη ώρα, για να είναι αναμμένα όταν φτάνετε σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα φώτα στα δωμάτια ώστε να ανάβουν διαφορετικές ώρες. Και φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τα φώτα να σβήνουν σταδιακά τη νύχτα, για να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά αν αφήσατε κάποιος φως αναμμένο.

  • Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Απολαύστε εγγυημένη ομαλή ρύθμιση έντασης φωτισμού με το Philips Hue. Ούτε πολύ έντονο φως, ούτε πολύ χαμηλό, αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, χωρίς καλώδια, ηλεκτρολόγους ή εγκαταστάσεις

  • Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

  • Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) για να ελέγξετε τα φώτα σας από το smartphone ή το tablet μέσω της εφαρμογής Philips Hue app.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • *Η γέφυρα Hue bridge πωλείται χωριστά