Προτάσεις

  Hue White and Color Ambiance

  Lightstrip Outdoor 2 μέτρων

  1 ταινία LED 2 μέτρων, Λευκό φως και φως με χρώμα, Περιλαμβάνεται μονάδα τροφοδοσίας, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge* 8718696804773 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απεριόριστες δυνατότητες

   8718696804773

   Hue White and Color Ambiance

   Lightstrip Outdoor 2 μέτρων

   8718696804773 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Απολύτως εύκαμπτη, η ταινία LED 2 μέτρων εξωτερικού χώρου σάς επιτρέπει να της δώσετε το σχήμα και τις κλίσεις που θέλετε. Τοποθετήστε την κατά μήκος ενός μονοπατιού, σε έναν τοίχο ή γύρω από μια κολώνα. Με τα κλιπ και τις βίδες που παρέχονται, μπορείτε να την εγκαταστήσετε οπουδήποτε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απεριόριστες δυνατότητες

  για εξαιρετικές εμπειρίες

  • Ομορφύνετε την αυλή σας με φωτισμό εξωτερικών χώρων

   Ομορφύνετε την αυλή σας με φωτισμό εξωτερικών χώρων

   Δώστε στον κήπο σας την ευκαιρία να είναι εξίσου λαμπερός με το σπίτι σας. Τα πάνω από 16 εκατομμύρια χρώματα και οι 50.000 αποχρώσεις θερμού και ψυχρού λευκού φωτός σάς επιτρέπουν να διακοσμήσετε τους εξωτερικούς χώρους ακριβώς όπως τους εσωτερικούς, είτε φωτίζετε ένα μονοπάτι είτε τονίζετε το αγαπημένο σας σημείο στο αίθριο.

  • Εύκαμπτη ταινία LED, ώστε να αλλάζει σχήμα και να κάμπτεται

   Εύκαμπτη ταινία LED, ώστε να αλλάζει σχήμα και να κάμπτεται

   Απολύτως εύκαμπτη, η ταινία LED εξωτερικού χώρου σάς επιτρέπει να τη σχηματίσετε, να τη λυγίσετε και να τη διαμορφώσετε έτσι ώστε να φωτίζει όπως εσείς θέλετε. Τοποθετήστε την κατά μήκος ενός μονοπατιού, σε έναν τοίχο ή γύρω από μια κολώνα. Με τα κλιπ και τις βίδες που παρέχονται, μπορείτε να την εγκαταστήσετε οπουδήποτε.

  • Ταινία LED παντός καιρού

   Ταινία LED παντός καιρού

   Η ταινία LED εξωτερικού χώρου αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, από μικρές λιμνούλες νερού έως δυνατή βροχή που διαρκεί ώρες.

  • Φωτισμός ταινίας LED με τέλεια ομοιομορφία και διάχυση

   Φωτισμός ταινίας LED με τέλεια ομοιομορφία και διάχυση

   Η ταινία LED εξωτερικού χώρου Philips Hue διαθέτει μια ειδική επικάλυψη για τη διάχυση του λευκού ή χρωματιστού φωτός που εκπέμπει. Δεν χρειάζεται να κρύβετε την ταινία LED, είτε τη χρησιμοποιείτε για άμεσο είτε για έμμεσο φωτισμό. Το μόνο που βλέπετε είναι καθαρό φως.

  • Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό και βύσμα τροφοδοσίας

   Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό και βύσμα τροφοδοσίας

   Η συσκευασία αυτής της μονάδας διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Σε αυτά περιλαμβάνονται μια ταινία LED και τροφοδοτικό εξωτερικού χώρου. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τη συσκευασία, να την εγκαταστήστε όπου σας αρέσει και να την ενεργοποιήσετε.

  • Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για τον πλήρη έλεγχο του έξυπνου φωτισμού

   Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για τον πλήρη έλεγχο του έξυπνου φωτισμού

   Το προϊόν αυτό απαιτεί σύνδεση με τη γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε τον πλήρη έλεγχο και τις δυνατότητες του έξυπνου φωτισμού. Ελέγξτε τα φώτα σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Philips Hue app, ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, δραστηριότητες, προσθέστε ή αφαιρέστε φώτα κ.ά. *Η γέφυρα Hue Bridge πωλείται ξεχωριστά

  Προβολή όλων των προδιαγραφών