Προτάσεις

  HueWhite and Color Ambiance

  Συσκευασία με ταινία LED LightStrip Plus 2 μέτρων +1 μέτρου

  Ταινία LED 2 μέτρα +1 μέτρο, 1 εξωτερική μονάδα τροφοδοσίας, συμπεριλαμβάνεται 1 γωνιακή σύνδεση, Λευκός και χρωματιστός φωτισμός 8718699625856 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απεριόριστες δυνατότητες

   8718699625856

   HueWhite and Color Ambiance

   Συσκευασία με ταινία LED LightStrip Plus 2 μέτρων +1 μέτρου

   8718699625856 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Προσθέστε ένα LightStrip Plus στο σύστημα Philips Hue και δημιουργήστε μια καθηλωτική εμπειρία κάτω από μπαρ ή προθήκες και πίσω από συστήματα ψυχαγωγίας. Το Lightstrip Plus είναι εύκαμπτο και μπορεί να κοπεί ή να επεκταθεί για την εφαρμογή της επιλογής σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απεριόριστες δυνατότητες

  για εξαιρετικές εμπειρίες

  • Απόλυτη ευελιξία εγκατάστασης: δώστε του σχήμα, λυγίστε το και επεκτείνετέ το

   Απόλυτη ευελιξία εγκατάστασης: δώστε του σχήμα, λυγίστε το και επεκτείνετέ το

   Το Philips Hue Lightstrip Plus είναι η πιο ευέλικτη πηγή φωτός που μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να δώσετε στη λωρίδα σχεδόν κάθε σχήμα και να χρησιμοποιήσετε την αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης στο πίσω της μέρος για να την στερεώσετε σε κάθε στερεή επιφάνεια. Αν χρειάζεται, μπορείτε να κόψετε το Philips Hue Lightstrip Plus στο μέγεθος που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις κοπής. Ενσωματώστε το Philips Hue Lightstrip Plus σε έπιπλα, γωνίες, κάτω από ντουλάπια κουζίνας ή τονίστε αρχιτεκτονικές κατασκευές με απαλό, έμμεσο φωτισμό. Το Philips Hue Lightstrip Plus είναι η πιο ευέλικτη και ανθεκτική πηγή φωτός που θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο σας.

  • Δυνατότητα επέκτασης έως και 10 μέτρα

   Δυνατότητα επέκτασης έως και 10 μέτρα

   Επεκτείνετε το Philips Hue Lightstrip Plus έως και 10 μέτρα προσθέτοντας επεκτάσεις* του 1 μέτρου, για να καλύψετε μεγαλύτερες επιφάνειες και να δημιουργήσετε μεγαλύτερες εφαρμογές. Από έντονο φωτισμό γωνιών έως ατμοσφαιρικό φωτισμό καθοδήγησης στον διάδρομο ή τις σκάλες, όλα είναι εφικτά. Το Philips Hue Lightstrip Plus σάς δίνει πλήρη ομοιομορφία χρώματος από την πρώτη έως την τελευταία επέκταση. *Η επέκταση μπορεί να γίνει μόνο με την έκδοση που είναι συμβατή με Bluetooth.

  • Υψηλή απόδοση φωτισμού: 1.600 lumen

   Υψηλή απόδοση φωτισμού: 1.600 lumen

   Με υψηλή απόδοση 1.600 lumen και κάλυψη φωτισμού σε ολόκληρο το μήκος του, το Hue Lightstrip Plus προσφέρει αρκετό φωτισμό για να χρησιμοποιείται και ως διακοσμητική αλλά και ως λειτουργική πηγή φωτός.

  • Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) για να ελέγξετε τα φώτα σας από το smartphone ή το tablet μέσω της εφαρμογής Philips Hue app.

  • Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με 16 εκατομμύρια χρώματα

   Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με 16 εκατομμύρια χρώματα

   Παίξτε με το φως και επιλέξτε από 16 εκατομμύρια χρώματα για να αλλάξετε άμεσα την εμφάνιση και την ατμόσφαιρα του δωματίου σας. Δημιουργήστε εύκολα το ιδανικό σκηνικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε μια αγαπημένη σας φωτογραφία και ξαναζήστε την ιδιαίτερη στιγμή με πινελιές φωτός. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις φωτισμού και ανακαλέστε τις όποτε θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού

  • Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Επεκτείνετε την τηλεοπτική σας εμπειρία προβολής σε όλο το δωμάτιο ή συγχρονίστε το φως με την αγαπημένη σας μουσική και δείτε πώς αντιδρά στο ρυθμό. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue.

  • Φωτίστε το παιχνίδι

   Φωτίστε το παιχνίδι

   Απογειώστε την εμπειρία παιχνιδιού. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue.

  • Ξυπνήστε και κοιμηθείτε φυσικά

   Ξυπνήστε και κοιμηθείτε φυσικά

   Η οικογένεια προϊόντων Philips Hue θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε όπως προτιμάτε, για να ξεκινήσετε την ημέρα σας αναζωογονημένοι. Η φωτεινότητα αυξάνεται σταδιακά μιμούμενη την ανατολή του ηλίου και σας βοηθά να ξυπνάτε φυσικά, αντί να ξυπνάτε από τον δυνατό ήχο του ξυπνητηριού. Ξεκινήστε την ημέρα σας με τον σωστό τρόπο. Το βράδυ, το χαλαρωτικό θερμό λευκό φως σάς βοηθά να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

  • Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση και διακοσμήστε το σπίτι σας με θερμό μέχρι ψυχρό λευκό φως. Απολαύστε διαφορετικά στυλ καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με καθαρό λευκό φως που θυμίζει ανοιξιάτικο αεράκι, το θερμό λευκό φως του καλοκαιρινού ήλιου ή το ψυχρό μιας χειμωνιάτικης ημέρας.

  • Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και ενεργοποιηθείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού

   Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και ενεργοποιηθείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού

   Το φως επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Το Philips Hue μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες σε απολαυστικές στιγμές. Παραλείψτε τον πρωινό καφέ και ετοιμαστείτε για την ημέρα με ψυχρό, λαμπερό λευκό φως ημέρας που ενεργοποιεί το σώμα και το πνεύμα σας. Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας με τέλεια ρυθμισμένο έντονο λευκό φως. Ή καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μια απαλή λάμψη λευκού φωτός, για να τελειώσει τέλεια η ημέρα.

  • Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Με τις εφαρμογές Philips Hue για iOS και Android μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από απόσταση, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα, όταν φύγατε από το σπίτι, και ανάψτε τα αν δουλεύετε μέχρι αργά.

  • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Χάρη στο Philips Hue, μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού του Philips Hue app. Ρυθμίστε τα φώτα ώστε να ανάβουν μια προκαθορισμένη ώρα, για να είναι αναμμένα όταν φτάνετε σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα φώτα στα δωμάτια ώστε να ανάβουν διαφορετικές ώρες. Και φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τα φώτα να σβήνουν σταδιακά τη νύχτα, για να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά αν αφήσατε κάποιος φως αναμμένο.

  • Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Απολαύστε εγγυημένη ομαλή ρύθμιση έντασης φωτισμού με το Philips Hue. Ούτε πολύ έντονο φως, ούτε πολύ χαμηλό, αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, χωρίς καλώδια, ηλεκτρολόγους ή εγκαταστάσεις

  • Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών