Προτάσεις

  Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue

  Καλώδιο επέκτασης Play

  Επέκταση καλωδίου 5 m, Συμβατότητα μόνο με το Hue Play, Μαύρο 7820430P7 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Συμπαγής σχεδιασμός

   78204/30/P7

   Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue

   Καλώδιο επέκτασης Play

   78204/30/P7 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Το καλώδιο επέκτασης Hue Play μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσετε την απόσταση μεταξύ της μονάδας τροφοδοσίας και των φωτιστικών Hue Play ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσετε την απόσταση μεταξύ μεμονωμένων σημείων φωτισμού. Το συνολικό μέγιστο μήκος του συστήματος ανά λαμπτήρα είναι 7 μέτρα Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Συμπαγής σχεδιασμός

  ολοκληρωμένη εμπειρία φωτισμού

  • Διαμορφώστε το Hue Play με τον δικό σας τρόπο

   Διαμορφώστε το Hue Play με τον δικό σας τρόπο

   Η μπάρα φωτισμού Philips Hue Play μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή τηλεόραση, επίπεδα σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή σε όρθια θέση. Ένα ευέλικτο έξυπνο φως που τονίζει ιδανικά κάθε σαλόνι ή χώρο ψυχαγωγίας.

  • Διακοσμήστε με ατμοσφαιρικά έξυπνα φώτα

   Διακοσμήστε με ατμοσφαιρικά έξυπνα φώτα

   Μεταμορφώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε πάνω από 16 εκατομμύρια χρώματα και 50.000 αποχρώσεις από ψυχρό μέχρι θερμό λευκό φως για να δημιουργήσετε ξεχωριστές στιγμές, να φτιάξετε διάθεση για πάρτι ή απλά να χαλαρώσετε.

  • Τοποθετήστε πίσω από την τηλεόραση

   Τοποθετήστε πίσω από την τηλεόραση

   Τοποθετήστε την μπάρα έξυπνου φωτισμού Philips Hue Play πίσω από την οθόνη σας χρησιμοποιώντας τα κλιπ και την αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης που παρέχονται για να δημιουργήσετε άμεσα όμορφο οπίσθιο φωτισμό στο χρώμα της επιλογής σας.

  • Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση και διακοσμήστε το σπίτι σας με θερμό μέχρι ψυχρό λευκό φως. Απολαύστε διαφορετικά στυλ καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με καθαρό λευκό φως που θυμίζει ανοιξιάτικο αεράκι, το θερμό λευκό φως του καλοκαιρινού ήλιου ή το ψυχρό μιας χειμωνιάτικης ημέρας. Απαιτείται σύνδεση σε γέφυρα Philips Hue bridge για αυτήν τη λειτουργία.

  • Ενισχύστε την ψυχαγωγία σας με έξυπνο φωτισμό

   Ενισχύστε την ψυχαγωγία σας με έξυπνο φωτισμό

   Αφοσιωθείτε στην ταινία, το παιχνίδι ή τη μουσική σας με τη μαγεία του φωτός. Με εκατομμύρια χρώματα και αμέτρητες επιλογές φωτισμού, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε σαλόνι σε ιδιωτικό κινηματογράφο. Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι το ποπ κορν!

  • Συνδέστε 3 μπάρες φωτισμού Hue Play σε 1 πρίζα

   Συνδέστε 3 μπάρες φωτισμού Hue Play σε 1 πρίζα

   Το Hue Play δεν θα γεμίσει με καλώδια τον χώρο πίσω από την τηλεόρασή σας και δεν θα δεσμεύσει πολλές πρίζες. Μπορείτε να συνδέσετε τρεις έξυπνες μπάρες φωτισμού Hue Play στην ίδια μονάδα τροφοδοσίας, αφήνοντας αρκετό χώρο για τις υπόλοιπες συσκευές σας.

  • Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω του Philips Hue app ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονόμετρα, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

  • Πλήρης έλεγχος μέσω έξυπνης συσκευής με τη γέφυρα (bridge) Hue

   Πλήρης έλεγχος μέσω έξυπνης συσκευής με τη γέφυρα (bridge) Hue

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) για να ξεκλειδώσετε τις ατελείωτες δυνατότητες του συστήματος.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών