Προτάσεις

  Hue White and Color Ambiance

  Διπλή συσκευασία μπάρας φωτισμού Play

  Διπλή συσκευασία, Ενσωματωμένο LED, Λευκό, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge* 7820231P7 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Συμπαγής σχεδιασμός

   78202/31/P7

   Hue White and Color Ambiance

   Διπλή συσκευασία μπάρας φωτισμού Play

   78202/31/P7 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Διπλάσια διασκέδαση στην ίδια συσκευασία. Οι μπάρες φωτισμού Hue Play σε λευκό σάς προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα στηρίγματα για κατακόρυφη τοποθέτηση. Διαφορετικά, μπορείτε να τις τοποθετήσετε οριζόντια ή πίσω από την τηλεόραση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Συμπαγής σχεδιασμός

  ολοκληρωμένη εμπειρία φωτισμού

  • Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω του Philips Hue app ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονόμετρα, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

  • Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση και διακοσμήστε το σπίτι σας με θερμό μέχρι ψυχρό λευκό φως. Απολαύστε διαφορετικά στυλ καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με καθαρό λευκό φως που θυμίζει ανοιξιάτικο αεράκι, το θερμό λευκό φως του καλοκαιρινού ήλιου ή το ψυχρό μιας χειμωνιάτικης ημέρας. Απαιτείται σύνδεση σε γέφυρα Philips Hue bridge για αυτήν τη λειτουργία.

  • Πλήρης έλεγχος μέσω έξυπνης συσκευής με τη γέφυρα (bridge) Hue

   Πλήρης έλεγχος μέσω έξυπνης συσκευής με τη γέφυρα (bridge) Hue

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) για να ξεκλειδώσετε τις ατελείωτες δυνατότητες του συστήματος.

  • Τοποθετήστε πίσω από την τηλεόραση

   Τοποθετήστε πίσω από την τηλεόραση

   Τοποθετήστε την μπάρα έξυπνου φωτισμού Philips Hue Play πίσω από την οθόνη σας χρησιμοποιώντας τα κλιπ και την αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης που παρέχονται για να δημιουργήσετε άμεσα όμορφο οπίσθιο φωτισμό στο χρώμα της επιλογής σας.

  • Ενισχύστε την ψυχαγωγία σας με έξυπνο φωτισμό

   Ενισχύστε την ψυχαγωγία σας με έξυπνο φωτισμό

   Αφοσιωθείτε στην ταινία, το παιχνίδι ή τη μουσική σας με τη μαγεία του φωτός. Με εκατομμύρια χρώματα και αμέτρητες επιλογές φωτισμού, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε σαλόνι σε ιδιωτικό κινηματογράφο. Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι το ποπ κορν!

  • Διακοσμήστε με ατμοσφαιρικά έξυπνα φώτα

   Διακοσμήστε με ατμοσφαιρικά έξυπνα φώτα

   Μεταμορφώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε πάνω από 16 εκατομμύρια χρώματα και 50.000 αποχρώσεις από ψυχρό μέχρι θερμό λευκό φως για να δημιουργήσετε ξεχωριστές στιγμές, να φτιάξετε διάθεση για πάρτι ή απλά να χαλαρώσετε.

  • Διαμορφώστε το Hue Play με τον δικό σας τρόπο

   Διαμορφώστε το Hue Play με τον δικό σας τρόπο

   Η μπάρα φωτισμού Philips Hue Play μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή τηλεόραση, επίπεδα σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή σε όρθια θέση. Ένα ευέλικτο έξυπνο φως που τονίζει ιδανικά κάθε σαλόνι ή χώρο μέσων ψυχαγωγίας.

  • Συνδέστε 3 μπάρες φωτισμού Hue Play σε 1 πρίζα

   Συνδέστε 3 μπάρες φωτισμού Hue Play σε 1 πρίζα

   Το Hue Play δεν θα γεμίσει με καλώδια τον χώρο πίσω από την τηλεόρασή σας και δεν θα δεσμεύσει πολλές πρίζες. Μπορείτε να συνδέσετε τρεις έξυπνες μπάρες φωτισμού Hue Play στην ίδια μονάδα τροφοδοσίας, αφήνοντας αρκετό χώρο για τις υπόλοιπες συσκευές σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.