Προτάσεις

  Hue White and Color Ambiance

  Κιτ Starter E27

  3x λαμπτήρες E27, Περιλαμβάνεται γέφυρα (bridge), Λευκό φως και φως με χρώμα 8718696592946 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απεριόριστες δυνατότητες

   8718696592946

   Hue White and Color Ambiance

   Κιτ Starter E27

   8718696592946 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Το λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Philips Hue μπορεί να μεταμορφώσει το φωτισμό σας σε μια εξαιρετική εμπειρία. Ο συνδεδεμένος οικιακός φωτισμός παρέχει πολύχρωμο φωτισμό και μπορεί να συγχρονιστεί με τη μουσική, την τηλεόραση και με παιχνίδια για καθηλωτική εμπειρία. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απεριόριστες δυνατότητες

  για εξαιρετικές εμπειρίες

  • Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με 16 εκατομμύρια χρώματα

   Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με 16 εκατομμύρια χρώματα

   Παίξτε με το φως και επιλέξτε από 16 εκατομμύρια χρώματα για να αλλάξετε άμεσα την εμφάνιση και την ατμόσφαιρα του δωματίου σας. Δημιουργήστε εύκολα το ιδανικό σκηνικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε μια αγαπημένη σας φωτογραφία και ξαναζήστε την ιδιαίτερη στιγμή με πινελιές φωτός. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις φωτισμού και ανακαλέστε τις όποτε θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού

  • Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Συγχρονίστε τα φώτα με τη μουσική και τις ταινίες

   Επεκτείνετε την τηλεοπτική σας εμπειρία προβολής σε όλο το δωμάτιο ή συγχρονίστε το φως με την αγαπημένη σας μουσική και δείτε πώς αντιδρά στο ρυθμό. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue.

  • Φωτίστε το παιχνίδι

   Φωτίστε το παιχνίδι

   Απογειώστε την εμπειρία παιχνιδιού. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue.

  • Ξυπνήστε και κοιμηθείτε φυσικά

   Ξυπνήστε και κοιμηθείτε φυσικά

   Η οικογένεια προϊόντων Philips Hue θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε όπως προτιμάτε, για να ξεκινήσετε την ημέρα σας αναζωογονημένοι. Η φωτεινότητα αυξάνεται σταδιακά μιμούμενη την ανατολή του ηλίου και σας βοηθά να ξυπνάτε φυσικά, αντί να ξυπνάτε από τον δυνατό ήχο του ξυπνητηριού. Ξεκινήστε την ημέρα σας με τον σωστό τρόπο. Το βράδυ, το χαλαρωτικό θερμό λευκό φως σάς βοηθά να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

  • Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με θερμό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

   Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση και διακοσμήστε το σπίτι σας με θερμό μέχρι ψυχρό λευκό φως. Απολαύστε διαφορετικά στυλ καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με καθαρό λευκό φως που θυμίζει ανοιξιάτικο αεράκι, το θερμό λευκό φως του καλοκαιρινού ήλιου ή το ψυχρό μιας χειμωνιάτικης ημέρας.

  • Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και ενεργοποιηθείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού

   Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και ενεργοποιηθείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού

   Το φως επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Το Philips Hue μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες σε απολαυστικές στιγμές. Παραλείψτε τον πρωινό καφέ και ετοιμαστείτε για την ημέρα με ψυχρό, λαμπερό λευκό φως ημέρας που ενεργοποιεί το σώμα και το πνεύμα σας. Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας με τέλεια ρυθμισμένο έντονο λευκό φως. Ή καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μια απαλή λάμψη λευκού φωτός, για να τελειώσει τέλεια η ημέρα.

  • Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Με τις εφαρμογές Philips Hue για iOS και Android μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από απόσταση, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα, όταν φύγατε από το σπίτι, και ανάψτε τα αν δουλεύετε μέχρι αργά.

  • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Χάρη στο Philips Hue, μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού του Philips Hue app. Ρυθμίστε τα φώτα ώστε να ανάβουν μια προκαθορισμένη ώρα, για να είναι αναμμένα όταν φτάνετε σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα φώτα στα δωμάτια ώστε να ανάβουν διαφορετικές ώρες. Και φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τα φώτα να σβήνουν σταδιακά τη νύχτα, για να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά αν αφήσατε κάποιος φως αναμμένο.

  • Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Ρύθμιση έντασης φωτισμού χωρίς εγκατάσταση

   Απολαύστε εγγυημένη ομαλή ρύθμιση έντασης φωτισμού με το Philips Hue. Ούτε πολύ έντονο φως, ούτε πολύ χαμηλό, αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, χωρίς καλώδια, ηλεκτρολόγους ή εγκαταστάσεις

  • Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών