Προτάσεις

  Hue White and Color Ambiance

  Κιτ Starter E27

  3 λαμπτήρες E27, Λευκός και χρωματιστός φωτισμός, Περιλαμβάνεται Hue Dimmer switch, Περιλαμβάνεται γέφυρα Hue Bridge 8718696728796 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απεριόριστες δυνατότητες

   8718696728796

   Hue White and Color Ambiance

   Κιτ Starter E27

   8718696728796 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Προσθέστε χρώμα στο περιβάλλον οποιουδήποτε δωματίου με το Starter kit λευκού και έγχρωμου φωτισμού Philips Hue. Αυτό το κιτ περιλαμβάνει τρεις έξυπνους έγχρωμους λαμπτήρες E27, το Hue Bridge και τον ροοστάτη. Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο των φώτων σας και ανακαλύψτε απεριόριστες έξυπνες δυνατότητες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απεριόριστες δυνατότητες

  για εξαιρετικές εμπειρίες

  • Παιχνίδι με έξυπνα έγχρωμα φώτα

   Παιχνίδι με έξυπνα έγχρωμα φώτα

   Δεν υπάρχουν όρια με το Philips Hue: με πάνω από 16 εκατομμύρια χρώματα, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας στο τέλειο μέρος για πάρτι, να ζωντανέψετε ένα παραμύθι και άλλα πολλά. Χρησιμοποιήστε προκαθορισμένα, σκηνικά έγχρωμου φωτισμού για να δημιουργήσετε την αίσθηση του καλοκαιριού οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε ή χρησιμοποιήστε τη φωτογραφία σας για να ξαναζήσετε μια ιδιαίτερη ανάμνηση.

  • Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Χρησιμοποιήστε τις πάνω από 50.000 αποχρώσεις λευκού φωτός, από θερμό έως ψυχρό, για να φτιάξετε τη διάθεσή σας για εργασία, παιχνίδι ή χαλάρωση ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Ξεκινήστε το πρωινό σας με υπέροχη διάθεση και ψυχρό, αναζωογονητικό έντονο λευκό φως ή χαλαρώστε τη νύχτα με χρυσαφί τόνους.

  • Συγχρονίστε τα πολυμέσα με τα έξυπνα φώτα σας

   Συγχρονίστε τα πολυμέσα με τα έξυπνα φώτα σας

   Με την εφαρμογή Hue Sync και τη γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχαγωγία σας σε νέα ύψη. Χρησιμοποιήστε τα φώτα Philips Hue στο περιβάλλον σας και παρακολουθήστε ταινίες, ακούστε μουσική ή παίξτε παιχνίδια και, στη συνέχεια, απολαύστε τα φώτα σας καθώς συγχρονίζονται με τα χρώματα και το ρυθμό.

  • Έξυπνα φώτα που σας ξυπνούν και σας βοηθούν να κοιμηθείτε

   Έξυπνα φώτα που σας ξυπνούν και σας βοηθούν να κοιμηθείτε

   Ρυθμίστε τα φώτα ώστε η ένταση να αυξάνεται σταδιακά σε προκαθορισμένη ώρα κάθε πρωί, μιμούμενη την ανατολή του ηλίου για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ηρεμία και καλή διάθεση. Το βράδυ, τα χαλαρωτικά θερμά λευκά φώτα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

  • Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Με την εφαρμογή Philips Hue app έχετε τον πλήρη έλεγχο των φώτων σας, ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Ανάψτε και σβήστε τα φώτα σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας απλά την εφαρμογή και διασφαλίστε ότι το σπίτι σας θα είναι πάντα φωτισμένο με τον τρόπο που θέλετε.

  • Ασύρματος έλεγχος με τον παρεχόμενο ροοστάτη - διακόπτη

   Ασύρματος έλεγχος με τον παρεχόμενο ροοστάτη - διακόπτη

   Με τον ροοστάτη - διακόπτη που τροφοδοτείται από μπαταρίες, μπορείτε να ελέγξετε έως 10 έξυπνα φώτα ταυτόχρονα. Ο ροοστάτης - διακόπτης που μπορεί να αφαιρεθεί από τη βάση τοίχου και να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο - σας επιτρέπει να αυξήσετε και να μειώσετε την ένταση των φώτων ή να επιλέξετε διαδοχικά μία από τις τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις φωτισμού.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Συνδέοντας τα φώτα σας με τη γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με τις συσκευές Alexa, Apple HomeKit και Google Assistant και να τα ελέγξετε με τη φωνή σας. Με απλές φωνητικές εντολές μπορείτε να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα, να μειώσετε ή να αυξήσετε την έντασή τους, ακόμη και να επιλέξετε ένα σκηνικό φωτισμού.

  • Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Η γέφυρα Hue Bridge αποτελεί βασικό εξάρτημα ενός έξυπνου συστήματος φωτισμού Philips Hue. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη λειτουργία, που επικοινωνεί με τους έξυπνους λαμπτήρες φωτισμού και την εφαρμογή Hue app, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα πάντα συνεργάζονται απρόσκοπτα. Επίσης, παρέχει δυνατότητες έξυπνου οικιακού αυτοματισμού, όπως προγραμματισμό δραστηριοτήτων και χρονοδιακοπτών.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών