Προτάσεις
  • Απεριόριστες δυνατότητες

   8718696461532

   Hue

   White and Color ambiance

   8718696461532 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Ξεκινήστε με ένα starter kit λευκού και χρωματιστού φωτισμού Philips Hue και απολαύστε λευκό και χρωματιστό φωτισμό υψηλής ποιότητας που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απεριόριστες δυνατότητες

  Συνδεδεμένα μαζί σας

  • Παίξτε με το φως και επιλέξτε μέσα από 16 εκατομμύρια χρώματα

   Παίξτε με το φως και επιλέξτε μέσα από 16 εκατομμύρια χρώματα

   Παίξτε με το φως και επιλέξτε από 16 εκατομμύρια χρώματα στην εφαρμογή Hue app για να ταιριάζει ο φωτισμός με τη διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε μια αγαπημένη σας φωτογραφία και ξαναζήστε εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή με πινελιές φωτός. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις φωτισμού και ανακαλέστε τις όποτε θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Συγχρονίστε τα φώτα Philips Hue με τις ταινίες και τη μουσική

   Συγχρονίστε τα φώτα Philips Hue με τις ταινίες και τη μουσική

   Επεκτείνετε την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας σε ολόκληρο το δωμάτιο ή απογειώστε την εμπειρία παιχνιδιού. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ανακαλύψτε τις καταπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φωτισμός Philips Hue. Μπορείτε επίσης να συγχρονίστε το φως με την αγαπημένη σας μουσική και να απολαύστε κάθε ρυθμό στο έπακρο. Μετατρέψτε οποιοδήποτε δωμάτιο σε πίστα και δείτε πώς αντιδρά το φως στη μουσική σας. Κατεβάστε εφαρμογές τρίτων και ξεκινήστε το πάρτι με το Philips Hue.

  • Θερμό λευκό έως ψυχρό έντονο φως ημέρας

   Θερμό λευκό έως ψυχρό έντονο φως ημέρας

   Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή με διάφορα εφέ όμορφου, φυσικού λευκού φωτός. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε την απόχρωση του λευκού φωτός, από ψυχρό, δυναμικό φως ημέρας έως χαλαρωτικό θερμό λευκό φως. Πάρτε τον έλεγχο και δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που θέλετε. Ούτε πολύ έντονη, ούτε πολύ σκοτεινή. Απλώς ιδανική.

  • Πάρτε ενέργεια, συγκεντρωθείτε, διαβάστε και χαλαρώστε με φως

   Πάρτε ενέργεια, συγκεντρωθείτε, διαβάστε και χαλαρώστε με φως

   Το φως επηρεάζει τη διάθεση, τη συμπεριφορά, την εγρήγορση και τις συνήθειές μας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να ρυθμίσετε το κατάλληλο φως για κάθε στιγμή. Ο φωτισμός Philips Hue σάς βοηθά να γεμίσετε ενέργεια, να συγκεντρωθείτε, να διαβάσετε και να χαλαρώσετε. Μετατρέψτε τις καθημερινές σας συνήθειες σε απολαυστικές στιγμές. Νιώστε τη διαφορά. Αισθανθείτε καλύτερα.

  • Ξυπνήστε ομαλά, με την προσωπική σας ανατολή του ηλίου

   Ξυπνήστε ομαλά, με την προσωπική σας ανατολή του ηλίου

   Βελτιώστε τον ύπνο σας και ξυπνήστε ήρεμα, για να αρχίσετε δυναμικά την ημέρα. Το Philips Hue σάς βοηθά να ξυπνήσετε όμορφα. Η σταδιακά αυξανόμενη ένταση του φωτός δημιουργεί την αίσθηση ότι ξυπνάτε φυσικά με το φως του ήλιου, αντί για τον απότομο ήχο του ξυπνητηριού.

  • Ελέγξτε τα φώτα σας από οπουδήποτε

   Ελέγξτε τα φώτα σας από οπουδήποτε

   Μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από απόσταση, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα, όταν φύγατε από το σπίτι, και ανάψτε τα αν δουλεύετε μέχρι αργά. Με την τεχνολογία ελέγχου μετακίνησης, τα φώτα σας μπορούν να σας καλωσορίσουν στο σπίτι ή να απενεργοποιούνται αυτόματα όταν φεύγετε. Έτσι, γίνεται πιο απλή η καθημερινότητά σας και νιώθετε σιγουριά με έξυπνο και χρήσιμο τρόπο.

  • Ρυθμίστε χρονοδιαγράμματα φωτισμού για εύκολο οικιακό αυτοματισμό

   Ρυθμίστε χρονοδιαγράμματα φωτισμού για εύκολο οικιακό αυτοματισμό

   Χάρη στο Philips Hue, μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού του Philips Hue app. Ρυθμίστε τα φώτα ώστε να ανάβουν μια προκαθορισμένη ώρα, για να είναι αναμμένα όταν φτάνετε σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα φώτα στα δωμάτια ώστε να ανάβουν διαφορετικές ώρες. Και φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τα φώτα να σβήνουν σταδιακά τη νύχτα, για να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά αν αφήσατε κάποιος φως αναμμένο.

  • Ελέγξτε τα φώτα όπως θέλετε εσείς

   Ελέγξτε τα φώτα όπως θέλετε εσείς

   Συνδέστε τα φώτα Philips Ηue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονόμετρα, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue.

  • Συνδέστε έως 50 φώτα Philips Hue

   Συνδέστε έως 50 φώτα Philips Hue

   Μπορείτε να συνδέσετε έως 50 λαμπτήρες και 10 αξεσουάρ στη γέφυρα Philips Hue Bridge (περιλαμβάνεται). Απλώς αρχίστε με κάποιο από τα διαθέσιμα Starter kit και συνεχίστε να προσθέτετε προϊόντα Philips Hue. Έτσι, θα μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα με ένα μόνο άγγιγμα μέσω της πρακτικής εφαρμογής Philips Hue app για έξυπνες συσκευές iOS και Android. Το Philips Hue βασίζεται στο ZigBee, μια ασφαλή και αξιόπιστη τεχνολογία χαμηλής ισχύος για τον έλεγχο των φώτων. Στο σύστημα προστίθενται συνεχώς νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Οι ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού γίνονται ασύρματα και απρόσκοπτα, απευθείας στο προϊόν Philips Hue.

  • Συμβατό με την τεχνολογία του Apple HomeKit

   Συμβατό με την τεχνολογία του Apple HomeKit

   Το starter kit λευκού και έγχρωμου φωτισμού Philips Hue είναι συμβατό με την τεχνολογία Apple HomeKit. Ζητήστε από το Siri να ενεργοποιήσει τα φώτα ή να επαναφέρει σκηνικά φωτισμού χωρίς να πατήσετε ούτε ένα κουμπί. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές τρίτων για να συνδέσετε τα φώτα με άλλες συσκευές Apple HomeKit.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών