Προτάσεις

  Hue White

  Επιτοίχιο φωτιστικό εξωτερικών χώρων Fuzo

  Ενσωματωμένο LED, Θερμό λευκό φως (2700 K), Τάση δικτύου, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge* 8719514382800 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Αυτοματοποιήστε τα φώτα σας

   8719514382800

   Hue White

   Επιτοίχιο φωτιστικό εξωτερικών χώρων Fuzo

   8719514382800 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Τώρα το Hue επεκτείνετε και στους εξωτερικούς σας χώρους. Το επιτοίχιο φωτιστικό Fuzo μπορεί να συνδεθεί στην υπάρχουσα γέφυρα Hue Bridge για να απολαμβάνετε και εκεί όλες τις δυνατότητες, όπως τις απομακρυσμένες λειτουργίες προγραμματισμού και ελέγχου του σπιτιού, και πραγματικά σας καλωσορίζει στο σπίτι με υψηλή απόδοση φωτισμού. Η γέφυρα Hue Bridge δεν περιλαμβάνεται. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Αυτοματοποιήστε τα φώτα σας

  για εύκολο έλεγχο και άνεση

  • Παντός καιρού (IP44)

   Παντός καιρού (IP44)

   Αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων Philips Hue είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία και έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η απόδοσή του. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού προς κάθε κατεύθυνση και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα ειδικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε υλικά της υψηλότερης ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για συνθήκες εξωτερικού χώρου και κάνουμε έξυπνη χρήση των υλικών για τη βελτιστοποίηση της ραδιοσυχνότητας.

  • Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) για να ελέγχετε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξτε τα φώτα Philips Hue με τον εσωτερικό ροοστάτη - διακόπτη για λειτουργίες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και ρύθμισης φωτισμού.

  • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Απολαύστε μεγαλύτερες βραδιές στον κήπο, ολοκληρώστε τις δουλειές του κήπου ή απλώς βγείτε για να πετάξετε τα σκουπίδια μετά τη δύση του ήλιου. Ρυθμίστε τα φώτα Philips Hue έτσι ώστε να ανάβουν αυτόματα δημιουργώντας χρονοδιαγράμματα ή χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα δύσης/ανατολής. Και, φυσικά, μπορείτε επίσης να σβήσετε ή να χαμηλώσετε τα φώτα με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσετε για το αν αφήσατε κάποιο φως αναμμένο.

  • Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Ελέγξτε τον φωτισμό όπως θέλετε

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app ή προσθέστε εσωτερικούς διακόπτες στο σύστημα για να αλλάζετε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονόμετρα, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Assistant που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

  • Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

   Φωτίστε τους εξωτερικούς σας χώρους και δείτε τι συμβαίνει έξω από το σπίτι σας. Συνδέοντας τα φώτα εξωτερικού χώρου με τη γέφυρα (bridge) Hue μπορείτε να τα ελέγχετε όπως θέλετε. Με τον αισθητήρα εξωτερικών χώρων Philips Hue, τις επιλογές απομακρυσμένου ελέγχου εσωτερικών χώρων, όπως το Philips Hue app, ή χρησιμοποιώντας τη φωνή σας (Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Assistant) μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα εξωτερικού χώρου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε χρονοδιαγράμματα φωτισμού για να δίνουν την εικόνα ότι είστε στο σπίτι. Ελέγξτε τα φώτα του εξωτερικού χώρου σας από την άνεση του σπιτιού σας ή από όπου αλλού θέλετε.

  • Ρυθμίστε τα φώτα σας για να σας καλωσορίζουν στο σπίτι

   Ρυθμίστε τα φώτα σας για να σας καλωσορίζουν στο σπίτι

   Απολαύστε την άνεση που προσφέρει η αυτόματη ενεργοποίηση των φώτων σας όταν φτάνετε σπίτι και η απενεργοποίησή τους όταν φεύγετε από αυτό. Βγάλτε τα πράγματα από το αυτοκίνητο, μπείτε στο σπίτι σας και όλα αυτά με την άνεση που προσφέρει ο κατάλληλος φωτισμός. Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα εξωτερικών χώρων Philips Hue ή ρυθμίστε την εφαρμογή Hue στη λειτουργία Home (Σπίτι) ή Away (Εκτός σπιτιού) για να ενεργοποιείτε όλα τα φώτα. Εναλλακτικά, αφήστε τη λειτουργία γεωεντοπισμού να το κάνει για εσάς, και όλα αυτά χωρίς το πάτημα ούτε ενός κουμπιού. Είναι τόσο απλό.

  • Υψηλή απόδοση φωτισμού

   Αυτό το φωτιστικό Philips Hue σας παρέχει αρκετή ισχύ για να φωτίζει άνετα τον κήπο σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το φωτιστικό Philips Hue για να φωτίσετε τις εισόδους σας, να δημιουργήσετε περισσότερη ατμόσφαιρα και να ανεβάσετε τους εξωτερικούς σας χώρους στο επόμενο επίπεδο, ρυθμίζοντας το σκηνικό για την κάθε περίσταση.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών