Προτάσεις

  Hue White

  Επιτοίχιο φωτιστικό εξωτερικών χώρων Inara

  Περιλαμβάνεται λαμπτήρας LED E27, Λαμπτήρας vintage απαλού λευκού φωτός, Τάση δικτύου, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge* 8719514388512 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Αυτοματοποιήστε τα φώτα σας

   8719514388512

   Hue White

   Επιτοίχιο φωτιστικό εξωτερικών χώρων Inara

   8719514388512 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό Inara διαθέτει λαμπτήρα νήματος σε στυλ vintage, προσφέροντας παραδοσιακό στυλ με όλες τις δυνατότητες του έξυπνου συστήματος φωτισμού. Προσθέστε άμεσα κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο με θερμό λευκό φως με ρύθμιση έντασης της λάμψης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Αυτοματοποιήστε τα φώτα σας

  για να νιώθετε σιγουριά

  • Σύγχρονες δυνατότητες με σχεδίαση vintage

   Σύγχρονες δυνατότητες με σχεδίαση vintage

   Η vintage εμφάνιση του λαμπτήρα νήματος σε συνδυασμό με την κλασική σχεδίαση του φωτιστικού, το καθιστούν ένα τέλειο φωτιστικό ανάδειξης. Και με την ασύρματη ρύθμιση έντασης, μπορείτε να δημιουργήστε άμεσα την κατάλληλη ατμόσφαιρα μειώνοντας τη φωτεινότητα.

  • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

   Απολαύστε μεγαλύτερες βραδιές στον κήπο, ολοκληρώστε τις δουλειές του κήπου ή απλώς βγείτε για να πετάξετε τα σκουπίδια μετά τη δύση του ήλιου. Ρυθμίστε τα φώτα Philips Hue έτσι ώστε να ανάβουν αυτόματα δημιουργώντας χρονοδιαγράμματα ή χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα δύσης/ανατολής. Και, φυσικά, μπορείτε επίσης να σβήσετε ή να χαμηλώσετε τα φώτα με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσετε για το αν αφήσατε κάποιο φως αναμμένο.

  • Παντός καιρού (IP44)

   Παντός καιρού (IP44)

   Αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων Philips Hue είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία και έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η απόδοσή του. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού προς κάθε κατεύθυνση και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα ειδικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε υλικά της υψηλότερης ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για συνθήκες εξωτερικού χώρου και κάνουμε έξυπνη χρήση των υλικών για τη βελτιστοποίηση της ραδιοσυχνότητας.

  • Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Απαιτείται γέφυρα Philips Hue bridge

   Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα (bridge) για να ελέγχετε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue app. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξτε τα φώτα Philips Hue με τον εσωτερικό ροοστάτη - διακόπτη για λειτουργίες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και ρύθμισης φωτισμού.

  • Δώστε την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι με τα έξυπνα φώτα

   Δώστε την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι με τα έξυπνα φώτα

   Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Philips Hue για να προγραμματίζετε δραστηριότητες κάθε φορά που λείπετε. Τα έξυπνα φώτα θα ανάβουν τις ώρες που έχετε επιλέξει - και μερικές φορές λίγα λεπτά πριν ή μετά - ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών